Maybelline şimdiye kadar en çok duyduğum makyaj markalarından diyebilirim, dolayısıyla ürünlerinin de kaliteli olduğunu sanıyorum. Daha önce çevremde birkaç kişiye bu markadan ürün hediye ettiğim oldu.
Makyaja karşıyım, makyaj kusura bakmayın arkadaşlar ama kaportası dağılmış bir arabaya makyaj yapmaya benziyor bence en babası doğal güzellik, beni doğallığımla sevmeyeni ben ne sevecem be
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fena değil. Sungerini çıkarıp kullanıyorum. Sungerli sivilce yapıyor gibi geliyor bana
gözeneklerin arasına girince çok kötü duruyor ya kuru ciltlerde yağlı kapatıcı kullanırız genelde ama eğer bu gözeneklere girmesine vesile olacaksa ne anlamı kaldı kapatıcının?
Sünger ucu olayıni sevmeyen tek kişi olamam sünger yarısından fazlasını emiyor zaten kapatıcıligi yüksek olsa bir miktar kurtarır ama gene de çoğunun sungerde kalması sinir bozucu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Cilt rengine uyumu, kalıcılığı, kolay yayılması, iyi emilmesi, doğal görünümü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ağır ve yağlı olmasın. Çizgilere de dolmasın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bunu nasil kullaniyorrsunuzzz yaa? fazla durmuyorki yuzde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Maybelline şimdiye kadar en çok duyduğum makyaj markalarından diyebilirim, dolayısıyla ürünlerinin de kaliteli olduğunu sanıyorum. Daha önce çevremde birkaç kişiye bu markadan ürün hediye ettiğim oldu.
Tebrikler bu konuda hassas olan 5 parmak varsa biri de sizsiniz
Sevgilimin vazgeçilmez markası, kadınlar ve makyaj malzemesi arasındaki bağ neden bu kadar büyük anlamak mümkün değil gerçekten..
Asla vazgeçmeyeceğim, dünyanın en iyi kapatıcısı 😍 Maybelline'nin tüm ürünlerine aşığım zaten.
En fenomen özelliği en fenomen özelliği olmasıdır.
İnce çizgilere dolmaması ve gerçekten iyi kapatması
Makyaja karşıyım, makyaj kusura bakmayın arkadaşlar ama kaportası dağılmış bir arabaya makyaj yapmaya benziyor bence en babası doğal güzellik, beni doğallığımla sevmeyeni ben ne sevecem be
Fena değil. Sungerini çıkarıp kullanıyorum. Sungerli sivilce yapıyor gibi geliyor bana
gözeneklerin arasına girince çok kötü duruyor ya kuru ciltlerde yağlı kapatıcı kullanırız genelde ama eğer bu gözeneklere girmesine vesile olacaksa ne anlamı kaldı kapatıcının?
harika bi makyaj renkleri mutis kalici ve guzel
Keklenme olmuyorsa güzel olur yoksa gereksiz
İyi hoş çok pahalı eşime ayda 2 tane alıyorum
Güzel ürün benim bile bazen kullanasım geliyor
Bir şey sorucam sen polismisjn
Hayır neden sordun
burada yalnıslikla birini yorumunu sildim onu bulmaya çalışıyorum
Sünger ucu olayıni sevmeyen tek kişi olamam sünger yarısından fazlasını emiyor zaten kapatıcıligi yüksek olsa bir miktar kurtarır ama gene de çoğunun sungerde kalması sinir bozucu
Cilt rengine uyumu, kalıcılığı, kolay yayılması, iyi emilmesi, doğal görünümü.
Ağır ve yağlı olmasın. Çizgilere de dolmasın.
bunu nasil kullaniyorrsunuzzz yaa? fazla durmuyorki yuzde
En sevdigim konuyu bence olarak secmissin emegine saglik
Kapatıcı makyaj malzemesi fenomene çok yakışırsa kapatıcı da fenomen olur.
Kapatici cok severim önemli olan gün boyu kalici olmasi
kapatıcı eğer mor renkleri kapatabiliyorsa başarılıdır :)
gece yatmadan mutlaka nemlendirici sürmeliyiz sabah yüzümüzü yıkadıktan sonrada nemlendirip o yüze sinince majyaj yapmalıyız
Kesinlikle aradaki farkı görmemiz için çekilen bir video ile o ürüne karşı bir zaafiyet oluşturulabilir... Ki ben bu şekilde etkileniyorum alıyorum
Makyajı düzgün yapan insanlar her zaman 1-0 önde başlar güne 😃
Koyu halkaları iyi kapatmasi çizgilere dolmamasi ciltte doğal durmasi ve kurutmamasi
pul pul olmamasi ve uzun sure kapatici ozelliginin olmasi perfect olur
Ucuz olmali sağlıklı olmali hayvanlar üstünde deney yapilmamali
1- kapatıcılığı yüksek olmalı ki, geç bitsin
2- çizgilere az dolmalı/dolmamalı
3- pütür pütür bir görüntü bırakmamalı
kapatıcı olarak benimde favorim maybelline kapatırken cildim hava alıyor temizleyince yumuşacık oluyor
Kadınların cildi neden bu kadar hassas, erkekler hiç bakım yapmamasına rağmen kadınların cildinden daha iyi genelde
Instant Eraser Kapatıcı zaten yılların en gözde ürünü 🤩
Çok sürmesem bile süreceğim zaman çizgilere dolmaması kurutmaması oksitlenmemesi onemli benim için
Bence ciltte asla kapatıcı yokmuş gibi durması, bulaşmaması, suya dayanıklı olması ve ağırlık hissi olması hepsi bir arada olursa fenomen olur.
Nemli olmasi, cizgilere dolmamasi, ten rengi ile sak diye uymasi, yüksek kapaticiligi ve fiyatinin uygun olmasi.
kesinlikle kadife bi duruş. Gözaltımı güzel kapatıp yarım saat sonra tabaka olursa ne anlamı var ki?
Çok kullandığım bisey değil , göz altı morluğu olduğu zmn ihtiyaç duyuyorum ve harika bisey tavsiye ederim
Maybelline Instant eraser mükemmele bi kapatıcı sanki yok gibi çok güzel cidden herkese tavsiye ediyorum
Ben kapatıcıda aradığım her şeyi Maybelline Instant Eraser Nemlendirme Etkili Kapatıcı'da buldum. Çok memnunum.
Seni koyu halkalardan kurtarmalı, üstelik bunu yaparken ince çizgilerini de ustalıkla gizlemeli!
Kapatıcı günlük makyajda bile kullandığım ürünlerden ama çizgiye dolmayan Pütür Pütür olmayan cok az ürün var maalesef
kesinlikle nemli bitişli olması ve kapatıcılığının yüksek olması, ama ikisini bir arada bulmak zor oluyor
Bazı makyaj markaları hayvanlar üzerinde deney yapıyorlar, bu durumun olmaması o markayı kullanmak için yeterli sebeplerden biri olacaktır.
1 kolay surulebilmesi
2 ten rengi ile aynı tonda olması
3 kırışıklık / sivilce vb. şeyleri saklayabilmesi
İlgim olan bir konu olmadığı için çok bilmiyorum ama iyi kapatması olabilir
Vegan olmasi, hayvanlar üzerinde test edilmeden satisa sunulmasi gerek
Güzel bi şekilde kapatmasi ve yüzde güzel dağılmasıi
Ya şu danla yi koymayın yaa ama bu marka güzel bı marka kaliteli
Çantamda Maybelline New York maskaram ve bu kapatıcı var
Harika bir ürün herkese tavsiye ederim en güzel yanı da yüzümün mutlu olmasını sağlıyor
Makyaj konusunda pek bişey bilmiyordum öğrenilmiş olduk
Makyaj ustası olduğu için kızlar fenomen yapıyor onu
Beni ilgilendiren bir konu degil aslinda ama güzel bir paylaşım
Hiç anlamadığım bir konu ama biri maybelline'ı önermiş doğrudur
Pumuksu olmamalı ama bir taraftan da pamukla kapatmak lazım
Gerçekten diğer kapatıcıları kullanamıyorum, bu hem uzun ömürlü hem de çok güzel
Allah aşkına biri bana çizgilere dolmayan pütür pütür durmayan uygun fiyatlı bir kapatıcı önersin🙏
Kaliteli uygun fiyatli olması ve kullanışlı olması
Makyaj isteğe bağlı yapılmalı bence ama hafif yapılsa daha iyi olur
Bayanların çok tercih ettiğini biliyorum bunu
Bence bir kapatıcıyı fenomen kapatıcı yapacak