Kanada'lı Tik Tok fenomeni Chloe Fountain yayınladığı son görüntülerle gündem oldu. Cloe Fountain, makyaj öncesi ve makyaj sonrasında yaşadığı büyük değişim ile görenleri şoke etti.

Kanada'lı Tik Tok fenomeni Chloe Fountain yayınladığı son görüntülerle gündem oldu. Cloe Fountain, makyaj öncesi ve makyaj sonrasında yaşadığı büyük değişim ile görenleri şoke etti.
Şaşıracak pek bir şey yok. Kadınların bir çoğu böyle. Bu profesyonel dolandırıcılık başka bir şey değil 😀
Evlenmeden önce iç dış yıkama mecbur. Önceden iyi kötü bi hamam kültürü vardı. Damadın annesi hamam muhabbeti altında uzaktan uzağa incelerdi. Şimdi hiç birisi kalmadı. Erkekler dolandırılıyor. Takma popo takanlar var 😀Bu kadar dolandırıcılık yapılıyor sonrada beni ben olduğum için sevmeyen sevmesin. Sen bile seni makyajsız hilesiz hurdasız sevmiyorsun
Hiç şaşırmadım çünkü makyaj çok değiştiriyor insanları ama ben kadınlar da çok makyaj sevmiyorum doğal olmaları daha iyi bence. makyajsız halleri daha güzel geliyor çünkü
Benim makyaj ile makyajsız arasında çok fark yok hatta hiç bile denebilir. Ama siz erkeklerin çoğu hem doğal deyip hemde böyle olmayınca bakimsız diyor, size de yaranilmaz ki geçin bunları. Size bunlar layık
Bu mümkün mü gerçekten ya. Bence ilk fotoda yaşlandırma yapmış gündem olmak için
Cevap
8Cevap
Yok yaa ben bazen kendimi güzel bulmuyorum ama bunları görünce de vaz geçiyorum. Makyajsiz halim makyajlı halimden daha güzel
Nitelikli dolandırıcılık :) beyler dikkatli olmalı :) bende hiç değişiklik olmuyor makyaj ışıltı katmalı sadece.
Gerçek olamaz bu 😬biri anneannesi biri kendisi gibi. Tabi ki hayır.
Şuna bak arkadaş. 😂. Ulan bu kadınlar yok mu. İstediğine ulaşmak için neler yapıyor yaw
Bu kadar makyaja ihtiyacım yok :D tabii ki etmiyor.
Vaybe evrim geçirmiş resmen allahdan benim böyle bi takıntım yok çirkin ve tombul seviyorum
Oha ya bu dolandırıcılık resmen :D hayır bende bu kadar fark olmuyor şükür.
Bununki değişim değil resmen evrimi ispatlamak için çaba gösteriyor wayy anasını sayın seyirciler
Çok aşırı bir fark olmuyor çünkü sade yapıyorym
Makyaj yapmıyorum.
Oha resmen sahtekarlık
Boya nelere kadir bee 😂
Kadınlar niye böylesiniz ya? 🤦🏻😁
Doğal takılıyorum. Pek makyaj yapmıyorum
Alerjim var makyaj yapamıyorum mlsf🥀🥀🥀🥀
Benimde var
suç olmalı bu
Ayniyim
Korktum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?