Güzellik & Bakım Sizce makyajlı mı makyajsız mı? Hilalsarac Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İlk reels videomun linkini ekledim 🙏🏻Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Sizce makyajlı mı makyajsız mı? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Secilısık Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Makyajsız benim tercihim ama makyaj yapanlarda tatlı oluyor kızmayın hemen :) 1 0 Yorumla
zilankorrkkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl makyaj hafif güzeldir çok abartı her seyde sırıtır 1 0 Yorumla
Ngshagba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şunu söyleyim iki halinde güzel ama ben doğallığı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Enesgunyli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman doğal görünüş hem kadın hem erkek tarafından daha ilgi çekici gelmiştir. 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Sana makyajlı diyorum canlı gösterdi 0 0 Yorumla
dganhan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Makyaj yapmana gerek yok içiyorsan güzelsindir 😉 0 0 Yorumla
Atom26 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Makyajsız makyajlı halin biraz yaşlandırmış seni 0 0 Yorumla
Fatihmakeupartist Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl sen makyaj yapma canım makyajsız daha güzelsin 🤗 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Makyajsız benim tercihim ama makyaj yapanlarda tatlı oluyor kızmayın hemen :)
makyaj hafif güzeldir çok abartı her seyde sırıtır
Ben ona kimyasalsız! Diyorum
Şunu söyleyim iki halinde güzel ama ben doğallığı tercih ediyorum
Her zaman doğal görünüş hem kadın hem erkek tarafından daha ilgi çekici gelmiştir.
Sana makyajlı diyorum canlı gösterdi
Makyaj yapmana gerek yok içiyorsan güzelsindir 😉
linki burada göremedim.
Video nerede?
Makyajsız güzeldir insan
Makyajlı😊
Makyajsız makyajlı halin biraz yaşlandırmış seni
ben natural severim makyajsız...
Makyajsız
sen makyaj yapma canım makyajsız daha güzelsin 🤗
Makyajlı daha iyi
Makyajlı