Güzellik & Bakım Böyle bir göz makyajı ile bayram gezmesi olur mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Böyle bir göz makyajı ile bayram gezmesi olur mu? 🤣#EdamedaMakyajTrendleri 💄💫✨ #MaybellineNewyork 👁🎨🤍💙 Güncellemeler+1 yıl #SüperSoru ! Sorun günün sorusu oldu, ışık hızıyla gelecek cevaplara hazır ol ! 😁 Böyle bir göz makyajı ile bayram gezmesi olur mu? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet neden olmasın ki ama ben aşırı ağır makyajları sevmiyorum hiç bir şekilde bunun yerine daha hafif olmalı benim için 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olur beyazlı mavili cici bir elbiseyle kombinlenirse ortamlara havalı bir giriş yapılır 😅 2 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gökyüzü ismini gökgözüne bırakmış 😀 onca şey varken milletin bunu garipseyeceğini düşünmüyorum. En azından suyunu çıkardıkları taş modasından iyidir. 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Akrabalarım tövbe estağfurullah der artık sırayla 😂😂 2 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sinsirella akrabaların sorularını ikiye katlamak için gidilebilir. 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Üzerine de beyaz elbise giysin direkt Samanyolu sır kapısı 😂 2 0 Yorumla
Gunaydin003 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayir tabiki olmaz daha sade plmali bu günlük eglence makyaji 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gözüne tıraş köpüğü mü sürdün derler yav :D :D 1 0 Yorumla
heillll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Özgürlükçüyüm ama olmaz neden mi kendine saygı açısından 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Makyaj güzel ama bayram için olmaz 1 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bunu sevemedim ama bu tür baska olabilir tabi. 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Tr gibi cehalet yüklü toplumlarda hayır 1 0 Yorumla
vtxph8 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 67% +1 yıl Bence çok güzel. Ama gezilmez bence hahah 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Sanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet neden olmasın ki ama ben aşırı ağır makyajları sevmiyorum hiç bir şekilde bunun yerine daha hafif olmalı benim için
Çok güzel olur beyazlı mavili cici bir elbiseyle kombinlenirse ortamlara havalı bir giriş yapılır 😅
Gökyüzü ismini gökgözüne bırakmış 😀 onca şey varken milletin bunu garipseyeceğini düşünmüyorum. En azından suyunu çıkardıkları taş modasından iyidir.
Akrabalarım tövbe estağfurullah der artık sırayla 😂😂
Sinsirella akrabaların sorularını ikiye katlamak için gidilebilir.
Ben normal far suremiyorum
Üzerine de beyaz elbise giysin direkt Samanyolu sır kapısı 😂
Hayir tabiki olmaz daha sade plmali bu günlük eglence makyaji
gözüne tıraş köpüğü mü sürdün derler yav :D :D
Özgürlükçüyüm ama olmaz neden mi kendine saygı açısından
Makyaj güzel ama bayram için olmaz
Çok kötü bana göre
Bunu sevemedim ama bu tür baska olabilir tabi.
Tr gibi cehalet yüklü toplumlarda hayır
Bence çok güzel. Ama gezilmez bence hahah
Böyle bayram gezmesi imkansız
akrabalars kalp krizi gecirtirsin 😀
Bu ne bee ilkokul bebesi gibi 😂
Gözüne noldu derler 😅
Olur neden olmasın ki?
çok güzelll, olurrr,🥺💙
Çok saçma bir makyaj.
her şey olur abi açık bir toplum yapisindayiz
Bence olur
Olur ama nerde kullanacağina bağlı