Güzellik & Bakım Hadise neden çok makyaj yaptırıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor az makyaj yapsa daha genç durmaz mı? buda makyajsız hali Hadise neden çok makyaj yaptırıyor? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oylesine343 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bence makyajsiz hali dahada guzel bu kadina bayiliyorum durusuyla tarziyla nesesiyle muazzam. kendi bilir artik ne diyelim oyle seviyordur 1 0 Yorumla
Sevilnurxx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kadin makyaji cok seviyor ama dogal hali bence daha samimi guzel 1 0 Yorumla
T___T Takip Et Xper 5 Yaş: 96 , eic 100% +1 yıl Iki türlü de güzel bir kadın... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kadın ama bence az makyajla daha güzel Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu Hadise benim olaaass 0 0 Yorumla
Lightsup Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Her iki hali de çok güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama az makyajlı hali daha genç duruyor Yorumla Lightsup +1 yıl Bence aynı ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence makyajsiz hali dahada guzel bu kadina bayiliyorum durusuyla tarziyla nesesiyle muazzam. kendi bilir artik ne diyelim oyle seviyordur
Kadin makyaji cok seviyor ama dogal hali bence daha samimi guzel
Makyajsız daha iyiymiş
Iki türlü de güzel bir kadın...
Güzel kadın ama bence az makyajla daha güzel
Yaptığı makyaj stili ona yakışıyor
Bu Hadise benim olaaass
Her iki hali de çok güzel
Evet ama az makyajlı hali daha genç duruyor
Bence aynı ya
Çünkü naylonlari belli olmasın diye