Güzellik & Bakım Bu ojeler sizce de çok zarif değil mi 🧚🏻? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Fotoğraflar bana ait değildir. İnci gibi parlak ojeler çok zarif ve uyumlu bence, sizce? Bu ojeler sizce de çok zarif değil mi 🧚🏻? Cevapla Fotoğraf Soruları Oje Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet bence de zarif ve güzel duruyor. ben böyle oje renklerini seviyorum elde bakımlı olunca güzel duruyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zarif tabii ama ben ojede böyle renkler sevmem ve kullanmam da 1 0 Yorumla
Düzensizdüzennn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bende seviyorum temiz gorunuyolar 2 2 Yorumla S4udade +1 yıl Gt atmycan mı bana? Yorumla Düzensizdüzennn +1 yıl @S4udade hayr Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. çok zarif duruyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bence de zarif ve güzel duruyor. ben böyle oje renklerini seviyorum elde bakımlı olunca güzel duruyor
zarif tabii ama ben ojede böyle renkler sevmem ve kullanmam da
Zarif tabiri aşırı uymuş 👍
Demode geldi bana sevmedim.
Bende seviyorum temiz gorunuyolar
Gt atmycan mı bana?
@S4udade hayr
French vazgeçilmezim
En azTırnakların kadar zarif
çok zarif duruyor
Evet
Çok hoş
Güzel