Güzellik & Bakım Kızlar suya dayanıklı, akmayan rimel markası önerileriniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok pahalı olmayan dan 😀 Güncellemeler+1 yıl Akmayan yazmıştım klavye hatası olmuş.. Kızlar suya dayanıklı, akmayan rimel markası önerileriniz var mı? Cevapla Marka Soruları Rimel Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl LYKD Exceptional Fan Effect & CurlGolden Rose Essential Great Curl & VolumeMaybelline Lash SensationalLancome Lash IdoleYves Saint Laurent Mascara Volume Effekt Faux Cils The Curler 0 0 Yorumla
Lavinia0449 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Suya dayanıklı rimel önermem pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Melofetamin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Maybelline lash sensational mavi olanDiğerleri normal mavi olan waterproof 0 0 Yorumla
Trilingual Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Suya mı gözyaşına mı 0 1 Yorumla Trilingual +1 yıl Maybeline water Proff (pembe) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Paradise
Suya dayanıklı rimel önermem pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Maybelline lash sensational mavi olan
Diğerleri normal mavi olan waterproof
Suya mı gözyaşına mı
Maybeline water Proff (pembe)
Konuşmak ister misin