Bak sevmiyorum dedim hala devam ediyosun yalana bıktım senin yalanlarından ben ispat etmekten bıktım sen söylemekten bıkmadın ne arsız çıktın illet seni
Bak dua et senin gibi sokaklarda büyümediğim için elit ve beyefendi kişiliğimden ödün verip senin kalitene düşmek istemiyorum yoksa var ya senin a koyar bagırta bagırta sever hanımefendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arzum var
Kullandın mi hci
Babyliss markasıda çok iyi kullandım hemen duzlestiriyor 500₺ var 2bine de 1 bine de
Remington kullanıyorum gayet iyi
off almak istiyorummm
Ama şu an fiyatı baya pahal8 olmuştur en 12 yaşındayken almıştım bin tl idi şu an 18 im baya bi fiyatı yükselmiştir
şu an trendyolda 1.600 lira civarında bence gayet iyi
Bencede iyi ben baya zamlanmisyir diye düşündüm
Asıl seçim var ya seçimden sonra çok fırlar fiyati
Aynen
Ütüü
O eskidendi xkdks
Sanki yapmış da konuşuyo
Yaptım tabi
İki tip insana sinir olurum bir egoistlere birde senin gibi yalancı sahtekar düzenbazlara
Mk saçımı bile yakiuodum ne yalanı sqlak
Bak sevmiyorum dedim hala devam ediyosun yalana bıktım senin yalanlarından ben ispat etmekten bıktım sen söylemekten bıkmadın ne arsız çıktın illet seni
Olm ne oluyo kafayı mı yedin sen dangalak
Yalan var düzenbazlık var dolandırıcılık var küfür, hakaret desen en kralı var sorsan efendi karakteri düzgün erkek ister ruh hastası
Manyakmisin olm
Kes lan yeter be yeterrr
Engelle o zmn mk paranoyak deli
Sen kimsi ki seni engellicem sen kimsinde benim engel listeme dahil olma şerefine layık gördün kendini lan
Mal mısın mk delisi
Bak dua et senin gibi sokaklarda büyümediğim için elit ve beyefendi kişiliğimden ödün verip senin kalitene düşmek istemiyorum yoksa var ya senin a koyar bagırta bagırta sever hanımefendi
Ne bu öfke ben ne dedim be
Ne demedin ki bıktım gerçekten seninle uğraşmaktan saçımda beyazlar başladı gotüne kına yak
Gber ins
Gel beraber olsun surtük
Arzum
Remington da iyi diyolar hangisi daha iyi sence
Remington
Remington kesinlikle dumduz yapiyor