Güzellik & Bakım Makyajınızı yaparken her bölge için ayrı bir fırça mı kullanırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Makyaj yaparken aynı fırçayı her bölgeye kullanır mısınız? 🌸👄💄 Makyajınızı yaparken her bölge için ayrı bir fırça mı kullanırsınız? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum ama kadınlar her bölge için ayrı fırça kullanır 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kızların makyaj masalarınsaki yüzlerce malzemeyi görünce aklıma bu alet çantaları askıları geliyor 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Makyajım bb krem, far, ruj ve maskaradan oluşuyor. Sadece simli far kullanacaksam fırça kullanıyorum onun dışında ellerimi kullanıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Nalburdan rulo aldım tek seferde vurup geçiyorum 😂 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl heralde yani Zaten makyaj için ayrı fırçalar var takım 0 0 Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Yani elmacım kemiklerim için farklı anlım için farklı çenet hatlarım için farklı göz altlarım için farklı fırçalarım var 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Reall king 0 3 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Karahanlı Yorumla Soran +1 yıl Her defasında anlaşılmayan alakasız yorumlar yapmayı bıraksan mı artık? Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Makyaj yapmıyorum ama kadınlar her bölge için ayrı fırça kullanır
Kızların makyaj masalarınsaki yüzlerce malzemeyi görünce aklıma bu alet çantaları askıları geliyor
Makyajım bb krem, far, ruj ve maskaradan oluşuyor. Sadece simli far kullanacaksam fırça kullanıyorum onun dışında ellerimi kullanıyorum
Nalburdan rulo aldım tek seferde vurup geçiyorum 😂
heralde yani Zaten makyaj için ayrı fırçalar var takım
Yani elmacım kemiklerim için farklı anlım için farklı çenet hatlarım için farklı göz altlarım için farklı fırçalarım var
Reall king
Karahanlı
Her defasında anlaşılmayan alakasız yorumlar yapmayı bıraksan mı artık?
Bencede
Yesss
Evett