Kırmızı ruj sürmek bir kadının hanım hanımcık imajını zedeler mi?

#makyajtrendleri
#orkide
Kırmızı ruj sürmek bir kadının hanım hanımcık imajını zedeler mi?

#makyajtrendleri
#orkide
Nerede ne zaman sürdüğüne bağlı. Mesela bir düğünde, özel günlerde o imajı zedelemez ama gidip de cenazede kırmızı rujlu görseler illa ki laf söylerler, hanım hanımcıklıktan eser kalmaz.
Hayır rujun rengi değil sürüş dolgunlugu çok ise imajı zedeler.. Öpüşürken zevk veren baglilihi arttıran ruj değil dudakların lezzetlidir.. Bilmem seyredeni çok olmuştur en güzel dudakli yıldız olan Angelina joly hiç bir filminde aşırı ruj sutulmus görülmez.. Çünkü dudakların tabi görünümü daha çekidir..
Hayır zedelemez. yani kırmızı çekici güzel bir renk bu yüzden de isteyen sürebilir ben kadınlarda daha çok siyah ya da kırmızı rujları seviyorum zaten. ama bazen de sarı gibi renkler yakışıyor.
Merhaba,
Aslında yerine göre değişir. Ağır bir davete gittiğinde kırmızı ruj güzel durabilir. Günlük hayatta biraz ağır kaçabilir diye düşünüyorum. Yerine göre değişir.
Cevap
28Cevap
Zedelesin hanım hanımcık olmak isteyen kim 😂
Yok ya kırmızı ruj ve hanım hanımcık kavramı arasında bir bağlantı kuramadım ben. Sonuçta kırmızı her ne kadar cesaret isteyen bir renkse bir kadının karakterinde herhangi bir değişim yaratmaz.
Nasıl ki kahve/nude tonlar birini hanım hanımcık yapmaz, kırmızı ruj da bunu bozmaz. Kırmızı "kendime güveniyorum" enerjisi verir, herkes taşıyamaz.
Kendini neyin yakıştığını bilen, fiziği iyi, beğenilmek için kimsenin ilgisine ihtiyaç duymayan dominant bir kadında eğrelti durmaz..
İnsandan insana değişir ama hiç umrumda değil kombinim ile güzel giderse sürerim kırmızı rujumu.
Etkisi var ama ruj değil kıyafet ve tavırlardır genelde.
Kırmızı ruj en sevdiğim ve bana en çok yakışan renk onun haricinde ruj sürmüyorum
Alakası yok..
Yakışan sürsün, bazı kadınlara özellikle çok yakıştırıyorum.
Sanmam ama Merve Boluğur'a çok güzel yakışmış 😋😋😋
Hayır ne alakası var. Aksine renk kadının tutkusudur.
Kırmızı ruj çekicidir fakat kişiye farklı baktırtmamalı
Bir tık daha cesur bir renk ve tutkuyu ifade ede bir renk olduğu için belki biraz öyle sayılabilir ama kesinlikle imajını zedelememez ona gelene kadar daha çok imaj bozan Haller var
Hava katıyor. Bence zedeler. Kırmızı ruju taşımak önemli değişik bir havası var. Hanım hanımcık porfilide bozar
Sadece bir ruj ile bu kanıya varılmaz. Kıyafet etkeni daha büyük.
Zedelemez. Hanım hanımcık olmak tavırla , konuşma üslubuyla ilgili bir durum
Kendisi nasıl yakıştırıyorsa öyle davransın.. başkasının gözünden bakılmamalı.
İmaj, renkli bir ruj ile değişecek kadar basit mi?
Bence değil.
hayır
hanım hanımcık profili başka şeylerle yıkılır
Bir ruj sürerek karakter değişmez ve imajını değiştirmez.
Kıyafet de önemli bence
Ya da o ruj herşeyin önüne geçiyorsa zedeler sanki
kırmızı ateşin, tutkunun rengidir. haliyle dediğin bi tık doğru olabilir.
Zedelemez, ancak kırmızı ruj dikkat çekicidir, karşı cinsi çeker ve uyarıcıdır...
Zedelemez onu sürdükten sonra tatlı bakarsan hanımcık bir kızsın ateşli bakarsan o zaman yandı karşıdaki
Hayır aksine daha cazibeli çekici ve feminen yapar. Bence kokusu da güzel. Bayanlara sesleniyorum. Aşırı dudak dışına taşmayacak şekilde uygulanabilir
Saçma sapan bir düşünce.
Hayır tabikide kombin ve yapılan bütün uyuma göre ahengi değişir
Bence kırmızı renk ruj acayip seksi oluyor ne hanım hanımcığı
Hayır alakasi yok
Hanımlktan kadınlığa doğru geçiş olr 🤣🤣
Ruja göre mi ölçülüyor hanım hanimcilik yahu
Kırmızı ruj sulu boya gibi yav
Kırmızı rujun etkisi o kadar var mı ya
Nerede ve ne zaman sürdüğü önemli.
Çok iddalı bi renk bence rujda. bence zedeler:)
Zedeler diye düşünüyorum
zedelemez bence ruj rengiyle alakası yok
Zedeler one be kipkirmizi tobeee
Alakası yok bence 😂
yanlış ortamda ucuz gösterdiği bi gerçek
Kırmızı ruj tehlikeli
Alakası yok
Hanım hanımckk kız davranışlara göre ölçülür
Zedeler
Yok niye
Çizmez bence
hayır