Kırmızı ruj yakışana çok yakışıyor şimdi Allah için. Ama yakışmayana da hiç yakışmıyor, yani "eh, hoş olmuş" dediğim biri olmadı kırmızı rujda şu ana kadar. Bir de bakıyorum, kırmızı yakışan kadın güzel oluyor cidden.
Bir kadına kırmızı ruj yakışıyorsa o kadın güzel midir?
Şimdi ben hafızamdaki kadını düşünüyorum, ona şimdi kırmızı ruh muhtemelen eğreti duruyor. Ya çok yakışıyor, ya da hiç yakışmıyor, ortası yok. Ama tam olarak da bilemiyorum çünkü acayip de yakışıyor olabilir, çünkü dudakları pek çok kadını kıskandıracak biçimde hafif dolgunca ve biçimli.
Şimdi mesela kendisine kırmızı ruj yakışmayan kadın net or'spu gibi değildir. Yani doğal haliyle bile çok mu çok ve katbekat güzel olabilir, ve güzeldir bu kadınlar.
Ama kırmızı rujun yakıştığı kadınlar makyajsız ve rujsuz o kadar da iddialı değiller kanaatimce. Yani kırmızı rujun yakışmadığı kadınlar "doğal güzel", kırmızı rujun yakıştığı kadınlar ise "donatılmış güzel" kategorisine giriyor bence.
Bir ara bunu daha fazla düşüneyim, güzel konu bu... teşekkür ederim.
bu arada şu yukarıdaki kadınların ikisine de kırmızı ruj yakışmamış, bunlar mutant. berbat duruyorlar.
Kırmızı ruju bilmem ama bazı kızlar var ki koyu renk ruj sürdüğünde güzel olduğunu sanıyorlar lakin hiçbirisi birer canavara dönüştüğünün farkında değiller.
Kırmızı ruj beyaz tenli kadına yakışır. Ama buğday tenli, esmer kadınlar çirkindir diyemeyiz. Kırmızı olmaz da bordo olur, vişne çürüğü olur, kahverengi olur. Kırmızı ruj üzerinden değerlendirme yapmak ya da tek bir şeye takmak yerine herkes kendine yakışanı yapsa güzel görünebilir.
Herkese kirmizi ruj yakismiyor cidden. Beyaz tenli siyah sacli kadinlara daha cok yakistiriyorum. Mesela Merve Bolugura dehşet bir sekilde yakışıyor kirmizi ruj.
Kırmızı güzel... Rujun güzellikten ziyade Tenine , makyajına uyup sağlayıp sağlamadigi önemli çok güzel bır kadın saçma bir makyajla kendimi maymuna çevirebilir ya da tam tersi.
En İyi Cevaplar