instagramda çok önüme düşüyor, tesettürlü şahıslar vücudunu gösterme derdinde, çok dar giyiniyorlar

böyle bir hesap gördüm kanım dondu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer instagramda çok önüme düşüyor, tesettürlü şahıslar vücudunu gösterme derdinde, çok dar giyiniyorlar

böyle bir hesap gördüm kanım dondu
Cevap
24Cevap
tesettür dediğin şey bir kutsallık değil. bu şahıs mesela başın abir şey örtmüş bu demek değil ki müslümandır. bunu neye dayanarak kendinize mâl ediyorsunuz aksesuar denen bir şey var. iyice kafayı sıyırdınız yani. buna müslümanlığı yakıştırdında mı saçını kapatıyor diye müslüman olsun herkes. kimsenin saçına başına d akarısamazsınız o da ayrı konu.
tamamen takipçi kasma ve dikkat çekme derdindeler, işin özü tamamen popülerlik ve etkileşim merakı yani başka bir şey değil
Tesettür saçını kapatmak demek değil ki bütünü ile örtünmek demek. Bu tarz olarak saçlarını örtmüş
Bunlar tesettürlü değil. Başındaki şey de tğrban degil. Süs niyetine takıyorlar. Şapka gibi düşün.
Bence gerçek değil fantezi amaçlı yapıyorlar.
g0tü güzelmiş. onlarınki şov canısı türbanlı fantezisi olanlar için.
İki tarafında gönlü olsun cemiyeti üyeleri
Bunlar fakemi acaba tesettürü aşağılamak için yoksa gerçekten bu tipler var mı
Küfür de olsa yorum yapılsın etkileşim alıyım diye yapıyorlar bence
Harbiden bş de başka biri daha var zeren mi zera mi zaren mi ne abi amacınız ne yani ilgi çekmek falan mı ben anlamıyorum ya ben açık biriyim ama kapalılara saygı duyuyorum ama boylelerıne asla
zelal
harbi ağzından töve kelimesi eksik olmayan fakültemdeki kızın tüm erklere sinyal yakmasını anımsadım bir an , onu sevmiştim ayrı mesele de iyi ki olmadı
Onların ki tesettür değil ki zaten sadece başını kapamak hatta saç kısmını
Tesettürle alakası yok bunların, saçları topluyorlar sadece
Kanın niye donacak ya kıyafeti biraz fazla oturmuş üzerine
Canlari öyle giyinmek istiyordur
bunlara sunroof diyoruz
Çok var bunlardan normalde de
Abazalarin dünyası çok takma
Daha fazla dikkat çekiyorlar çünkü
gøtum ve ben pozu vermis kadin
Dini bir şeyi fantezi malzemesi yapıyorlar işte
Hiç anlamış değilim neyin kafasını yaşıyorlar
Böyle hesapları şikayet edin lütfen kimse başındaki ayet ile böyle dalga geçemez
Saçı görünmesin gerisi önemli değil :)
donum dondu
Tesetturlu olduguna inanıyor musun gercekten
Art niyetli olunduğu belli, yazık.
Ticari bunlar
Isteyen istedugini giyer
Hiçte çekici değil
İlgi odağı olmak
İlgi çünkü
Bazukanın derdinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın algoritmaları tam olarak etkileşim ve prim üzerine kurulu olduğu için artık şaşırmamak gerekiyor 📸 Devir tamamen izlenme, yorum alma ve tık yakalama devri olunca insanlar sınırları zorlamayı tercih ediyor ✨ Sosyal mecralardaki bu tarz zıtlıklar maalesef viral olmanın en kestirme yolu haline geldi ☕ Sence bu durum tamamen popülerlik sevdası mı yoksa sadece dikkat çekme çabası mı 👁️💅