Tamer Karadağlı dışında Allah rahmet eylesin diyen bir başka ünlü göremedim. "Işıklar içinde uyusun" vs. değişik değişik farklı söylemler arayışına girmişler.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tamer Karadağlı dışında Allah rahmet eylesin diyen bir başka ünlü göremedim. "Işıklar içinde uyusun" vs. değişik değişik farklı söylemler arayışına girmişler.
Cevap
8Cevap
Herkes musluman degil. Olmak zorunda da degil. Hatta toplumda hatiri sayilir miktarda dinsiz var.
Siz cok musluman olabilirsiniz. Siz allah rahmet eylesin deyin. Baskasi da kendine gore davranir. Sizi ilgilendirmez.
Ben mesela Allah kavramina ve dinlere inanmadigim icin bana bos soz gibi geliyor. Ne diye sarfedeyim, seni mutlu etmek zorunda miyiz?
Abicim sadece bunu sorduö diye niye konuyu bana bağlıyorsun? Hem detayda da herhangi kötü bir şey de belirtmedim. Tartışmaya mı yer arıyorsun anlamadım seni. Benim ne soracağım da seni ilgilendirmez, cevap vermek zorunda da değildin ama geldin fakat konuyu yorumlamanın dışında bir de alakasız bir şekilde soru sahibine sataşmayı tercih ettin. Beni mutlu etmek nedir detayda öfke mi kustum? Altı üstü niye söylemiyorlar dedim o kadar ya niye bunu kişiselmiş gibi algılayıp bana yönelttin? Burada herkes istediğini sormakta özgür olduğu gibi istediğine yorumlamakta özgürdür fakat her soruyu da soru sahibiyle ilişkilendirilmemelidir. Boş yargını lütfen kendine sakla. İnanıp inanmaman umurumda değil niye inanmıyorsun diyecek de değilim.
Soruyu japon askeri sormadi. Sen sordun. Soru basligin da bariz bir pasif agresif yaklasim iceriyor.
Siz vefat etmis birine rahmet dilenmesi gerektigini dusunuyorsunuz diye dilemeyen insanlari bu davranistan "kaciniyor" statusune sokup, bu insanlarin hayatina ve inanclarina saygi gostermiyorsunuz.
Sizi ilgilendirmeyen bir konuda, kisisel yorumunuzla insanlara pasif agresif soru yoneltip sonra da soruyu neden bana bagliyorsun diyorsunuz.
Ben tartismaya yer aramiyorum. Actiginiz sorunun da yorumunuzun da hos olmayan tarafini size gostermek istedim.
Tabi siz gormeyin orasi ayri.
Ya da sen böyle inanmayı tercih ediyorsun yapacak bişey yok öyle zannetmeye devam et öyleyse napalım herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ama saygısızca bilip bilmeden yargılaman da hiç hoş değil. Sen kimin hangi paylaşımı ne niyetle paylaştığını nereden bilebilirsin ki bu kadar emin konuşabiliyorsun? Soruyu beni bağlaman anlamsız çünkü ortada böyle bir gerçek var ve tıpkı gündemde olanları soran arkadaşlar olduğu gibi böyle bir durum da şu an da belli olduğu için sorma gereği duydum. Yani ben sormasam da böyle bir durum var. Hoş olmayan bir taraf var evet o da senin lüzumsuz polemiğe girme çaban
Tartismak istiyir canı cekmis boş ver sen...
O savunduğun marjinal tayfanın hepsi birer korkak 😀 bulundukları konumdan düşerim korkusuyla Allah demeye çekinen bir grup şarlatan. Madem öyle demeleri gerekmiyor o zaman cenazeye de gelmesinler. Abuk sabuk kelimelerle binbir takla atmalarını görmek gülünç ve senin de bunları savunuyor olman daha komik 😀 Allah akıl fikir versin demek isterdim de bunu reddedeceğin için anlamsız olur. Hadi var git yoluna en iyisi böyle zaten bir yere varacağımız yok. 👋🏻
Aboo. Yazdiklarina bak. Ama polemik yaratan benim :D. Sen saygisiz oldugun surece baskalarinin tercihi boyle cok batar. Ben sana akilsizlik vs gibi ithamlarda asla bulunmadim. Onu bilemem de. Ayni fikirde degiliz diye seni kucimseyecek degilim. Ama saygisiz oldugun kesin. Boyle devam. Kolay gelsin.
sonsuz alemde huzur yağsın üstüne nedir abi kdkdkdk
Ekdjdjfjnd
Muhafazakar görünmekten ölesiye korkuyorlar çünküü onlar Atatürkün çocukları onlar laik onlar seküler hsjsjsksk Atatürkü severim ama bu ünlülerin yaptıkları her işten sıyrılmak icin Atatürkü kullanmaları iğrenç
Çoğu müslüman değil. Ama Müslümanların yoğun olduğu bir ülkede yaşadıkları için, gerçek dinlerini rahat rahat yaşayamıyorlar. Çoğu boykot edilmekten çekiniyor.
bende şöyle diliyorum. Allah bütün ölen müslümanların günahlarını ölen atesitlere versin. Onların umrunda olmaz zaten :)
Kesinlikle 👍
Sanatçıların muhafazakar sağ görünmesinin halkta bir karşılığı yoktur ve böyle bir imaj çizmekten korkaklar
Iyide turkiyenin coğu musluman... neden Allah demekten cekinir muslumansa..
@Igcixtxgitixixt Müslümanlığı iktidarla bağdaştıran çok insan var hiçbir sanatçı muhafazakar görünmek istemez iktidar ylakası hemen linçlenir amin bismillah dersen sistem hemen seni ezer yerin dibine gömer sanatçı bundan korkar popüler bir sanatçı desin bakalım anında yok olur
Yani ölen kişinin inancına da bağlı bu. Müslüman değilse Allah rahmet eylesin denilmiyor diye biliyorum
Oda doğruda yinede bi tuhaf yani
Çünkü Allah deyince incileri dökülüyor ünlümsülerin
Aşağılık kompleksi yüzünden dile getirmiyor
Karşı tarafa transfer oldu 😅😅😅
Allah rahmet eylesin demek iyi allah taksiratını affetsin uygun
Mecburlar mi burası Atatürk'ün Türkiyesi laik Türkiye isteyen istediğini diyebilur
Burası tabiki laik bir ülke sadece ülkenin çoğunluğu müslüman ve deişik ve alışılmadık şekillerde söylemde bulunan ünlülerin dikkat çekmemesi elde değil ...
Müslüman değiller belki
Müslüman olduğunu kimse anlamasın. Derdi.
Marjinal olmaya çalışıyolar
Kimse demek zorunda değil
Tamam kanks
Dinsiz ünlü çok var çünkü
O zaman söylesin herkes... madem bir şeyi savunuyor ya da savunmuyor bunu insan gibi dile getirmeli... boykottan korkuyorlar paranın köleleri...
Aynen ya neden acaba
Mecbur degil
Tamam kanks
@Igcixtxgitixixt ok kenks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Magazin dünyasında herkesin kendini ifade etme tarzı bambaşka bro. Kimisi daha geleneksel kalıplarla duygularını aktarırken, kimisi sanat camiasındaki o bilindik romantik jargonlara kayıyor. Aslında temel amaç aynı, aramızdan ayrılan dostlarını kendi inanç ve hislerine göre anmak. Tamer Karadağlı bildiğimiz çizgisinden şaşmamış tabii. İnsanların baş sağlığı dilerken bile imaj kaygısına düşmesi hakkında ne düşünüyorsun, sence bu durum tamamen bir alışkanlık mı yoksa samimiyetsizlik mi? ☕✨