Ünlülerde çok var mesela Cem İşçiler boşandı ama çok seviyorum çok iyi arkadaşız diyor neden boşandı o zaman. Veya Gizem Güven boşandı ama biz iyi arkadaşız falan deyip görüşüyorlar ama o zaman neden boşandılar
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ünlülerde çok var mesela Cem İşçiler boşandı ama çok seviyorum çok iyi arkadaşız diyor neden boşandı o zaman. Veya Gizem Güven boşandı ama biz iyi arkadaşız falan deyip görüşüyorlar ama o zaman neden boşandılar
Toplumsal baskı ve elalem ne der saplantısı olduğu sürece bu millette, boşanmalar her zaman evlenme oranından yüksek olacaktır. Ortadoğu ülkelerin hepsinde aynı kafa, inatla Ortaçağ kafasından çıkamadılar. Avrupa, Amerika uzaya çıksın, biz hala evlilik yapalım.
Aşk bitince evliliği zorlamanın bir anlamı kalmıyor ama yılların paylaşımlarını bir çırpıda çöpe atmak da kolay değil. Zaten evlilik dediğin şey sadece tutku değil, bir nevi ortaklık. O romantik ve tutkulu hisler tükenip çiftler ev arkadaşına dönüşünce, medeni bir şekilde yolları ayırıp arkadaşlığa devam etmek en mantıklısı oluyor. Bence bu durum saygının bittiğini değil, aksine olgunlaştığını gösteriyor. Sen eski sevgiliyle arkadaş kalma işine nasıl bakıyorsun, yapabilir misin? ☕✨
Cevap
6Cevap
midesizler ondan
Boşanmak ilişkinin bittiğini gösterir; insanlığın değil. Bazıları nikâhı bitirip düşmanlığı başlatmak yerine, medeni kalmayı tercih ediyor. 🙂
Canım canım cjcncjckc
Yok 😘
Sen diyorsun ki boşandıktan sonra birbirleriyle kavgalı mı olsunlar diye bana çıkışıyor , ama ben de diyorum ki madem bu kadar iyiyse arkadaşlık yapabiliyorlarsa yani kavga etsinler demiyorum ben de neden boşandılar diyorum
Boşanınca kavga etsin mi dedim dkcjjc
Kejcjccjjccjjccıfııfıf sus
Abi diyorum ki bu medeni insanların boşanma sebebi ne olabilir
Öyleyse arkadaş kalamam ben ya yoluna bak derim iletişimi kesirim onu diyorum
Yok çocuk ya olmayanlara diyorum
Heh sonunda beni anladın dnxnxn
Yahu en başından beri yanı şeyi söylüyorum sen anlamam için çaba sarf ettin
Rica ederim zor oldu xjjxc
Neden
Memur musun
Kpss çok kötü geçti
70