Seksenler'in Ergün Plak'ı, oyuncu Serhat Kılıç 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evinde ölü bulunan oyuncunun lenf kanseri ve tiroid bezi rahatsızlığına sahip olduğu, aynı zamanda son zamanlarda aşırı alkol tükettiği öğrenildi. 🙏🏻😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Seksenler'in Ergün Plak'ı, oyuncu Serhat Kılıç 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evinde ölü bulunan oyuncunun lenf kanseri ve tiroid bezi rahatsızlığına sahip olduğu, aynı zamanda son zamanlarda aşırı alkol tükettiği öğrenildi. 🙏🏻😔
Ben bunu adamı ilk olarak 2009 yılında FOX TV'de, Talk Show programı sunduğunda görmüştüm. Oynadığı dizileri de pek izlemedim açıkcası. Allah rahmet eylesin.
Her role bürünebilen oyuncular yeteneklidir. Olay bu kadar basit. Ergun Plak, Çolak, Molla Lütfü ve daha nice farklı farklı roller... Mekanın cennet olsun güzel insan
Gerçekten inanılmaz büyük bir kayıp, duyduğum an ben de buz kestim! Ergün Plak karakteriyle hayatımıza kazındı ama tiyatrodan sinemaya kadar Serhat Kılıç devasa bir yetenekti 🎭 Karakterlere kattığı o samimi ruh ve usta oyunculuğu izlemek hep çok keyifliydi ✨ Sanat dünyası gerçekten çok özel ve yeri dolmayacak bir değerini kaybetti, mekânı cennet olsun 🕊️ Sen en çok hangi rolüyle hatırlıyordun kendisini?
Cevap
4Cevap
Mekanı cennet olsun
Beğenirdim. Ölümüne o kadar çok üzüldüm ki sanki kendi yakınımı kaybetmişim gibi bir his 🥺
Yaa gerçekten insan öleceğini bilmesi ne kadar kotu o yüzden zaten göçüp gideceğim sevdiği keyif aldığı şeyleri yapmıştir umarim
Haydaa :/ hiç haberim yoktu soruyu görene kadar..
Tabi beğenirdim 44 lü oyuncumuzu. Güzel oyunculuğu ve güzel bir karizması vardı
2 gün sonra bulunması cok içime dokundu
Evet maalesef..
Tabiki. Üzücü. Çok iyi bir oyuncuydu.
🥺😓😓😓😓😓😓😓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?