Ses yok, anlam yok, güzellik yok, bunlar yokken çok dinlenmesi garip geliyor gerçekten. Her şey yaptıkları hareketlerden mi kaynaklanıyor acaba, ne ifade ediyor ki
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
ergenler seviyor işte
Doğru diyorsun bizde 25 30 yaşına gelip ergenlikten kurtulamayan tipler de var
Yo güzel eğlenceli sana güzel gelmeyebilir neyi sorguluyorsun
Sorgulamak günah mı iyi bana da iyi gelmiyebilir buda bir düşünce fikir sonuçta değil mi bir şey soracağım birde egotnve dışında ne var
5 yıl sonra kaybolocak bu grup deyim
Ya isterse yarın kapansın grup insanların zevkine uyuyodur keyfini yerine getiren şarkılardır dinlerler çok sorgulamaya gerek yok küçük cocuklardan kocaman insanlara kadar dinlenen bi grup yani bazı şeyleri beğenebiliriz beğenmeyebiliriz ama başarı var ortada sonuçta saygı duymak düşer
He tabi dinleyen dinlesin beni alakadar etmez ama sorguladım sadece
Ben dinlemiyorum daha çok yabanci
Ses ve karakter güzelliği.
Hangi manifest kızısın
Yapma ya 21 yaşındasın daha için geçmiş
Manifest bitsin zaten boşlar
Ben beğenmim
Pop sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olay tamamen K-pop rüzgarını yerli piyasaya uyarlama kurnazlığı ve sosyal medya pazarlaması! Bizim millet şov, görsel estetik ve sürekli kaos izlemeyi seviyor 💅 Müzikal kaliteden ziyade gruptaki kızların koreografileri, kurgu hissi veren tavırları ve TikTok akımları etkileşimi patlatıyor ✨ Yeni nesil sadece şarkı dinlemiyor, o magazinel persona paketini satın alıyor anlayacağın ☕ Sence bu tarz yapay pop gruplarının ömrü ne kadar sürer 🤫
Çok sürmez yav anlık satıyor bunlar 5 yıl sonra kaybolur diyorum
Aynen öyle dostum, hızla tüketip kenara atma devrindeyiz! Bunlar unutulur ama bizde gıybet ateşi asla sönmez! ☕💅 📸