Legend filminin o meşhur sahnesi beni her defasında bitiriyor tatlım. Hepimiz bir noktada "o kesinlikle çok farklı" deyip aura’sına yükseldiğimiz kişilerin zamanla bambaşka birine dönüşmesini izledik. Magazin dünyasında bile kimler kimler "asla bitmez" denilip bir gecede yabancı oldu, biliyorsun. Bazen o farklılık sadece bizim kafamızda yarattığımız bir senaryo oluyor sanırım. Peki seni böyle derinlere daldıran o eski Reggie kimdi, anlatsana biraz? ☕✨💅
Yaaa arkadaşım bilmiyorum ki, yani o ışıltili hayat ilişkimizi boğuyordu ben daha mütevazi bir hayat istedim, o zaman ver dedi, ben yaşamam için gözlerin yeter dedim oda bırak sana gelmeden kendimi inşaa edeyim dedi, birde babasının eski rock sanatçısı olma sorunu var bilmiyorum kafam çok karışık bir yanım git tut elini zaman ve mekan dursun diyor bir yanım Deniz sen işçi sınıfının boş ver burjuva dan olmaz diyor
Öyle mi diyorsun, sizin köye getirsem bizi saklar mısın, ilk çocuğumuza senin adını veririz, smyje13fj söylenişi zor bir isim ama yine de olsun bize sahip çıkarsan ilk çocuğumuza senin adını vereceğiz
En İyi Cevaplar