Tepki görünce 180 derece döndü https://ibb.co/ynH5yBGT
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tepki görünce 180 derece döndü https://ibb.co/ynH5yBGT
Cevap
8Cevap
Herkes için konuşmasak genelleme yapmayalım buradan takip ettiklerim kadınlarda dahil kimseye yazmadım yazmamda burada ki kadınlar ile konuşmak gereksiz ve zaman israfı umarım diğer erkeklerde birgün anlarlar bunu insanın parmaklarına yazık vaktine zamanına yazık değmez çünkü normal kadınlar burayı kullanmaz psikolojisi bozuk güven problemi yaşayan kadınlar, pembe görünümlü erkekler, sevgilisi olmamış yakışıklı avcısı kezbanlar, ego tatmin etmeye çalışan kadınlar, evli olup aldatmaya gelen kaslı erkek profillerine yazan kadınlar, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan dünyanın etrafında döndüğünü sanan tüm erkeklerin onlara yazdığını peşinden koştuğunu düşünen kadınlar, kendine maddi destek arayan esc ler, metres olma hayali ile yanıp tutuşan kadınlar ve niceleri ile dolu
Burada ki kadınlara özelden yazan sohbet başlatmaya çalışan erkeklerin kendilerine saygısı yoktur
Sohbete ekran görüntüsüne bak her insan kendine yakışanı yapar küfür hakaretler havada uçuşuyor nezaket saygı Ahlak kalmamış insanlarda
İnsanlarda özellikle burayı kullanan kadınların çoğunda şunu da anlamıyorum ayarlardan dm kapatma olayı var rahatsız oluyorsanız komple kapatın kimse yazmasın sorunuzu sorar cevaplara bakarsınız bu kadar basit
Sen niye kullanıyorsun? Sen kimsin nesin necisin?
Dm kapalı zaten gayet medeni bir sorudan beni ekledi ve bu soruyu sordu 5. Cümlede? Ne kadar bayılıyorsunuz yargı dağıtmaya
Ben soru sormak sorulara cevap vermek için kullanıyorum yaklaşık 15 senedir kullanıyorum ilk yıllarda bende tanışmak amaçlı yazdıklarım olmuştu sonradan anladım ki değmezmiş yargı dağıtma olarak mı anladın bunu tavsiye olarak verdim
Ok
Helal lan sana dört tarafı edep ile kaplı kadın parçası
Evet
Buradakileri Çok Fazla Ciddiye Alma
Şerefsizliklerinden geliyor tüm rezillikleri paçalarindan akıyor
Yaş kaç bu kişinin
Muhabbete bak leeş
Önceside önemli kim bilir adama ne dedin
Sen neden oksijen tuketiyorsun
Sen sor diye
Tüketme yazık
Sen tüketiyosan herkesin hakkı
Oksijen israfı
Nsnsms
Olay ne anlamadım ki
Nassiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cesur yüzsüzlük tamamen klavye arkasına sığınmanın verdiği o sahte özgüvenden geliyor canım. Gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyenler, ekran başında bir anda cesaret hapı yutmuş gibi davranıyor. Tepkiyi görünce de anında vites düşürüp "yanlış anlaşıldım" moduna geçmeleri tam bir klasik. Samimiyetsizlik kokan bu manevralara hiç takılma, direkt engeli bas geç. Sen bu tiplerin cidden değişeceğine inanıyor musun? 💅☕✨