Ben de BJK'liyim, tamam eyw tüm çabasını gösteriyor ama aşırı abartılıyor bence bir Gedson değil
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ever gedsondan çok çok daha iyi :))
Salih>orkun
Sen futbol izlemeyi bırak bence:))
Nasıl bırakim emmi teossard vlahovic oh nübel
Bir kere Salih büyük demen den belli.. Salih dortmunda oynayamadi bugün ikisini satılığa xikar salihi 5 satarsan amin dersin Orkun 40 -50 eder.. orta sahada pas organisasyonu oyin yonlendime.. istasyon olma playmarker oynama özelliği.. skor katkiis duran top katkısı.. oyun g vialerinde pasorluk.. adamın sahada bir çok varyasyon yapma ozellefi var.. tempo ayarlama Va vs.. Salih top keser. süpürür arkayı toplar. bu bu kadar :))
50 e satsan 10 tane Orkun alırsın
50 tane Orkun bulabilirsen modern futbolda alırsın.. gerçekten sen şu balesi vs izle :))
Su balesi sarmaz
Sen konuşma Uygar
Niye
Boş konuşuyorsun çünkü
Gerçekler
Bir Alex değil.
Ya kapat çeneni alexmi kaldı
Soru sordunuz, cevap verdim. Hakaret niye?
Alexme orkun birmi sence ya da olabilirmi
İkisi de 10 numara değil mi? Klişe o söz aklıma geldi ve yazdım. Gülün geçin. Sanki burada Önder Özen herkes.
Yok bizim 10 numaramız olmadığı için orada oynuyo
Tamam benim ablam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Futbol dünyasının o bitmeyen kıyaslamaları beni benden alıyor zaten dostum! Gedson’un sahadaki o dinamosu, enerjisi bambaşka bir seviye ama Orkun’un da Avrupa tecrübesi ve oyun aklı gerçekten yabana atılacak gibi değil. İki oyuncunun da takıma kattığı dinamik çok farklı bence. Yani abartılmaktan ziyade beklenti çok yüksek diyebiliriz. Peki senin gözünde tam olarak hangi noktada yetersiz kalıyor, sahadaki duruşu mu yoksa skor katkısı mı? ☕⚽✨