Şahsen ben abartıldığını düşünüyorum şarkıları bana hitap etmiyor.

Şahsen ben abartıldığını düşünüyorum şarkıları bana hitap etmiyor.

1. Resimdeki şahıs, herkes gibi Allah'ın kullarından herhangi bir kul olan ortalama bir bireydir. En iyisi de değil en kötüsü de değil. Tam merkezde olup olmadığını bilemeden de uçlarda olmadığı kesin.
2. Ülkemizde alt ve orta gelir grubu insanların yaşadığı herhangi bir semtte arasan karşına yüzlercesi çıkacak bir stereotiptir.
3. İnsanların gözünde standart seviye olan bir kimseyi kült hâline getirmek, gelişmekte olan ama gelişimini bir türlü tamamlayamadığı gibi gerilemeye yüz tutmuş ülkelerin ergenlik hastalığıdır.
*bilemeden de değil bilemesen de demek istedim. Klavyenin azizliği.
Ya sen ne anlatıyon be abi
@CanBurakDerler Ne anlatırsam anlatayım. Sonuç, karşımdakinin anladığı kadar demiyorum, anlamak istediği kadardır.
Türkiye'de her şey, herkes abartılıyor. Abartma konusunda ülkemiz, tüm ülkeler arasından birinci sırada yer alıyor.
Bu kadar abartı, oldukça tiksindirici.
Fotoğrafa 2 sn bakınca hiç pişman değilim senin olmaktan diye ses duyuyorsunuz... jejeieur bizim insanimiz bir şeyi sevince abartmandan duramaz.
Teşekkür ederim
Ricalar
Cevap
26Cevap
Tanımıyorum bile.
Her şarkısı trendlerde genelde, bence abartıldığı kadar var
Hayır, yeni şarkıcılar içinde en başarılı olanlardan bence. Sefo uzi falan onlar abartı geliyor bana da
bu kadar sevilen şeylere ön yargım oluşuyor nedense abartılıyor gibi birkaç tık :D
Şu anda şöhret zirvesinde bakalım ilerisi ne olacak
Sesi ve şarkıları çok iyi ben beğeniyorum her önüne gelen insan şarkıcı oluyo ama bu hakkını veriyo bence
Sarkıları çıkar çıkmaz trendlere giriyor zaten, sesi de güzel bence abartıldığını düşünmüyorum sahsen. Çünkü adam bu işin eğitimini almış, çalışmış çabalamış buralara gelmiş ve çoğu şarkısı top10 da, dünya listelerine girdi. Bir sürü emek harcamış sonuçta. Umarım daha iyi yerlere gelir...
Abartılıyor. 18-19 yaşlara hitap ediyor şarkıları. İyice türedi bunlardan sanat artık ayaklar altına alınıyor. Saçma saçma kendilerine göre bi müzik tarzı oluşturdular öyle devam ediyor
Bi şeyi araştırmadan konuşma bence saçma sapan kendilerine göre bi tarz çıkarıyorlar ne kardeşim semicenkin tarzı darkpop bunuda kendisi çıkarmadı zaten diğer ülkelerde bir süre var ülkemizde yeni geldi adam dünya müzik listesinde bir süre şarkısı var ülkenin müzik kalitesini düşüren bir süre sanatçı varken gelip semicenke bunu demek çok saçma
Sevmek zorunda mıyım semicenkmidir nedir onu ismi de isme benzemiyor. Evet saçma sapan kendilerine göre tarz önüne gelen kendini sanatçı zanneder oldu. Noldu Neşet Ertaşa
Senin gibi cahil insanlarla uğraşılmaz benim diyecek bi şeyim yok sana diyorumki adam dünya listesinde derece yaptı saçma sapan bi sürü sanatçı var haklısın sefodur blok3 uzi gibi onlar saçma sapan haklısın ama semicenk onlardan biri değil adam bunun okulunu okumuş bilgisi var zaten bütün dünya beğenmiş bu adamı herkes aptal bi şey bilmiyo bi sen akıllısın çünkü dimi saçma sapan bi tarz değil ayrıca daha öncede dedim şimdide diyorum darkpop dünyanın bir çok yenince var ülkemize yeni geldi sadece çoğu kişide çok beğendi senin gibi cahil insanlar yeniliğe açık değil sadece ülkenin müzik kalitesini düşüren bir çok kişi varken semicenke bunu demen saçma git adamı araştır bir sürü röportajı var onlara bak ne demek istediğimi o zaman anlarsın ismine gelcek okursak adamın gerçek adı cenk semi göbek adı adamda bunları birleştirmiş ortaya güzel bi şey çıkmış
Madem öyle iyi niye şarkı uretemiyor milletin şarkılarını söyleyip duruyor üç sene sonra adı bile anilmaz onun. Cahilmisim sende ergensin ben bişey diyor muyum ergen olduğunuz için yakışıklı sesi de ufaktan güzel hemen dibimiz düşüyor benim tarzım değil dinlemem de ayrıca seninle emre Aydıni tartışalım seninle Cem Karacayi tartışalım seninle gel özlem tekini tartisalim ses gör.
20 yaşında gelmiş bilmem ne zaman yazdığım yoruma yapıyor ya ergen
Seninde yaşın büyük ama beyin bi türlü gelişmemiş eski kafadansın işte cahilsin sana doğru olanı söylüyorum sen neye inanmak istiyosan inan tabi beynin varsa bu dediklerimi ciddiye alırsın
Yav yürüyün gidin böyle saçma sapan adamları başınıza taç ediyorsunuz ya
Bence daha da abartılması gerekiyor ajsjshs Farklı tarzlarda da şarkı çıkarsa çok daha patlar bile diyebilirim
Fazla kalın sesi ama seveni çok, genelde tipine hastalardır. Bence ortalama, ortalama üstü değil tip olarak da
Bence de abartılıyor. Övgülere dayanamayıp dinlemek istedim ama fazla tahammül edemedim.
Valla ilk kez burada görüyorum desem yalan olmaz
Sana her hitap etmeyen abartı mi oluyor sayın dünyanın merkezi
Önüne gelen fenomenler albüm yapıyor müzik dünyasınıda bitirdiler 😬
Semicek hariç adam okulu okumuş biliyo bu işi
Kim olduğunu bilmiyorum ama kesin abartılıyodur.
yani ismi gibi semi ( yarı) ...
arabesk rap nedir allah aşkına
ben seviyorum ve dinliyorum da
Boru gibi sesi var
Adam abartılmıyor çünkü adam hakkını veriyor çok başarılı bir sanatçı okeeey
Hem de ne abartılmak klasik milletimiz işte
3 gün sonra o da unutulur
Hiç dinlemedim. Yakışıklı bulmuşlar belki ondan abartılıyordur
Herkes adamın sesine aşık yakışıklı olması ekstra bi şey
bu kim
Semicenk
He hayır yok bir sürü şarkı çıkardı hepsi de trendlerde baya revaçta yani
Evet ondan. d
Herkes abartılıyor bence
Bence keko vibe ı veriyor
Arda güler gibi abartiliyo
Adam dünya listesinde derece yaptı bence daha çok abartılması lazım abartıldığından daha fazlasını hak ediyo
Demek ki insanları etkileyebiliyor.
Valla bende sevmiyorum yalan olmasın
Bir anda parladı, kısa sürede unutulur
Hiç sanmıyorum adam dünya listesinde derece yaptı
Sarkilarini seviyorum kupelinin
Tanımıyorum kendisini
leş arabesk uzantısı
Yoo güzel şarkıları var
İyi ama abartıldığı kadar değil
Kusura bakma ama adam başarılı parçalar nefis
bana da hitap etmiyor
Hayır sesi orjinal