Dua Lipa'yı nasıl buluyorsunuz şarkılarının birkaçı iyi olabilir ama sahne kostümleri çok kötü, jartiyerle sahneye çıkıyor, striptizci gibi dans ediyor, o kadında ahlak edep 0 cidden. Siz nasıl buluyorsunuz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dua Lipa'yı nasıl buluyorsunuz şarkılarının birkaçı iyi olabilir ama sahne kostümleri çok kötü, jartiyerle sahneye çıkıyor, striptizci gibi dans ediyor, o kadında ahlak edep 0 cidden. Siz nasıl buluyorsunuz?
Genç yaşta çok rahat bir hayat yaşıyor istediğini yapıyor giyiyor yiyor içiyor istediği yere gidiyor, istediği yerde evi istediği türde ayakkabısı her çeşit imkanı var ve ulaşamayacağı insan ya da kurum yok. Bizlerin ne düşündüğü onun hayatını etkilemeyecek hiç bir anlamda, haliyle onu eleştirmek yerine kendi hayatımı daha iyi nasıl yaşayabilirim diye düşünmeye harcarım o vaktimi.
Dua Lipa bu sektörün en büyük şov kadınlarından biri! Şarkılarına zaten söylenecek söz yok ama sahne performansı, kostümleri ve o iddialı dansları tamamen bu Pop Star ikonluğunun bir parçası. Kadın sahnede devleşiyor ve özgüveniyle ortalığı kasıp kavuruyor. Sanatçılar sahnede sınırları zorlamayı sever, bana göre bu cesaret ona çok yakışıyor. 💅✨ Peki senin Dua Lipa deyince ilk aklına gelen, en çok sevdiğin şarkısı hangisi? ☕️📸
Cevap
3Cevap
Sen kimsin senden korkayım kısırsız baklava dua lipa gibi suratında çirkindir ağzında bozuk, korkak değilsen dışarda konuşuruz, korkak olmadığın için ne adın belli ne sanın, gizliden yazıyorsun beni elelştiriyorsun vıcık, bunlarla egonu tatmin ediyorsun. Ben yakışıklılıktan dünyanın öbür ucundaki kızları kendime hayran bıraktırdım, sende ancak senin gibi çirkin k... şaları beğenirsin.
Tuhaf
Kadını çok beğeniyorum çok güzel
Güzel ama çok kuzum
Güzel ama çok kasar
Kaşar olsun banane evlenecek miyim sanki😂
Hadiseden kotu olamaz 😅
Gerci hadisenin kiyafetleri , beyonce giyindigi sahne kiyafetlerine benzetmeye calisiyo. Saclarda bazen oylede neyse😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?