Genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki akşam Kıbrıs’ta konser verdi. Hayranları, genç şarkıcının dansları ve şarkıları eşliğinde eğlendi. Tilki, bir ara konserinde yaptığı kalça şovuyla herkesi şaşırttı. Kendi şarkılarının yanı sıra başka türden şarkılarda seslendiren Tilki, Ayben’e ait olan bir rap şarkısını seslendirdi. Aleyna Tilki "babamız" Konserinde çekilen videoyu sosyal medyadan paylaşan Aleyna, “Müzik bizi kurtaracak… En sevdiğim şarkı, en favori insanımın kaleminden. Onu çok seviyorum Ayben. Çok büyük bir ruh, çok güzel bir insan ve çok güçlü. Her şey gerçek üstü, bizi gerçeğe ulaştıracak tek şey de müzik…” notunu yazdı.(Sözcü)
Bu kızdanda hayranlarındanda iyice mide bulantısı geldi.. Üzerine dusmeseler sıkıntı yok.. Bunlar gündem ile büyürler ve halkımız malesef buna fırsat veriyor.. Unutturmak yerine hafızalarda boşuna yer kaplıyor... Daha çok yolumuz var ama olucak olucak zamanla..
Bu kız iyi. Üstüne oynamaya gerek yok. Genç yaşta parladı diye herkes kızın üstüne gidiyor yok efendim eleştiriyor. Yapsana daha iyisini. Aileni de al arkana destek olsunlar ve 17 yaşında parlasın yıldızın. Olmaz dimi? O yaptı. Cici kız 🌸
Bilmiyorum ki bu salağa hallenen insanlar varsa yokluktan kesin 😁 Başka birşey demiyorum. Kadından saymıyorum ben onu. Bu gidişle de star felan olmadan kendini bitirecek net.
En İyi Cevaplar