2 sa

Böyle inanılmaz yakışıklı ve sadık bir erkek neden oyuncu olmaz, bu tip erkekler gerçekten sadık kalabiliyor mu?

Soru hakkım bittiği için soruyu şimdi sorabildim. Dün akşam yemekten sonra biraz yürüyüş yapıp yemeği eriteyim dedim, yolda hayatımda gördüğüm en kusursuz adamlardan biriyle karşılaştım. Allah sahibine bağışlasın, gerçekten nadir rastlanacak güzellikte, boylu poslu, estetik kaslı ve yüzüne bakınca dönüp bir daha baktıran cinsten inanılmaz yakışıklı bir adamdı. Ben dahil yoldaki kızlar dönüp baktı ama adam kimseye bakmadan, eşinin elini sıkıca tutmuş yürüyordu.

"Sadece yürürken birkaç kez dönüp baktım Allah nazardan saklasın, bize de körü topalı denk gelir."

​O adam kimseye göz ucuyla bile bakmadı, bu sadakati ve duruşu beni adeta sarstı, aşırı derecede saygı duydum. Ama o yüzü... Eve geldim, hâlâ aklımdan çıkmıyor. Yüz hatları, burnu, gözlerinin şekli, kirpikleri, kaşı, saçı, kulağının ve burnunun küçüklüğü, boynunun o zarif duruşu, teninin kusursuz parlaklığı, dudak rengi, sakalının o muhteşem duruşu... Kalabalıklar arasında adeta heykel gibi, hayranlık uyandırmak için yaratılmış gibi ayrı bir yerde duruyordu resmen. İçim eridi resmen, kalbimde hâlâ tarif edemediğim bir çarpıntı var.

​Kendime sorduğum soruyu size soruyorum

​Sizce bu adam neden oyuncu olmamıştır? (Yani bu güzellikle kameraların önünde olmaması büyük haksızlık değil mi?)
​Böyle inanılmaz yakışıklı erkekler sadık kalabiliyor mu?

Böyle inanılmaz yakışıklı ve sadık bir erkek neden oyuncu olmaz, bu tip erkekler gerçekten sadık kalabiliyor mu?