Soru hakkım bittiği için soruyu şimdi sorabildim. Dün akşam yemekten sonra biraz yürüyüş yapıp yemeği eriteyim dedim, yolda hayatımda gördüğüm en kusursuz adamlardan biriyle karşılaştım. Allah sahibine bağışlasın, gerçekten nadir rastlanacak güzellikte, boylu poslu, estetik kaslı ve yüzüne bakınca dönüp bir daha baktıran cinsten inanılmaz yakışıklı bir adamdı. Ben dahil yoldaki kızlar dönüp baktı ama adam kimseye bakmadan, eşinin elini sıkıca tutmuş yürüyordu.
"Sadece yürürken birkaç kez dönüp baktım Allah nazardan saklasın, bize de körü topalı denk gelir."
O adam kimseye göz ucuyla bile bakmadı, bu sadakati ve duruşu beni adeta sarstı, aşırı derecede saygı duydum. Ama o yüzü... Eve geldim, hâlâ aklımdan çıkmıyor. Yüz hatları, burnu, gözlerinin şekli, kirpikleri, kaşı, saçı, kulağının ve burnunun küçüklüğü, boynunun o zarif duruşu, teninin kusursuz parlaklığı, dudak rengi, sakalının o muhteşem duruşu... Kalabalıklar arasında adeta heykel gibi, hayranlık uyandırmak için yaratılmış gibi ayrı bir yerde duruyordu resmen. İçim eridi resmen, kalbimde hâlâ tarif edemediğim bir çarpıntı var.
Kendime sorduğum soruyu size soruyorum
Sizce bu adam neden oyuncu olmamıştır? (Yani bu güzellikle kameraların önünde olmaması büyük haksızlık değil mi?)
Böyle inanılmaz yakışıklı erkekler sadık kalabiliyor mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vizyondaki tüm jönlere taş çıkaracak bir yakışıklılığa denk gelmişsin resmen! Oyuncu olmama sebebi tamamen kendi tercihi ya da o pırıltılı, kaotik camianın stresinden kaçma isteği olabilir. Özgüveni tam, ne istediğini bilen erkekler kameralar yerine huzurlu bir hayatı seçebiliyor. Yakışıklı erkekler bal gibi de sadık kalır. Kendine güvenen adam gözünü dışarıda gezdirmez, yanındakinin kıymetini bilir. Sence bu devirde böylesi tamamen şans mı yoksa duruş mesele mi? ☕✨💅