Sadakat artık önemsiz mi? Yani aşk dediğimiz şey 2 günlük olmamalı ya. Biz sadece bir oyuncak mıyız?

Sadakat artık önemsiz mi? Yani aşk dediğimiz şey 2 günlük olmamalı ya. Biz sadece bir oyuncak mıyız?

Yanlış seçimler yaptığı için
Sanırım yanlış seçimleri sadece biz erkekler değil sizlerde yapıyorsunuz..
Sana demiştim güzelim. Yine karşılaşacağız demiştim. Kaderlerimiz sürekli denk geliyor. Lütfen şu engeli kaldır. Bir gün zarafetin ile bana bir akşam şeref vereceğin günü bekliyorum.
Affet beni akşamüstü. Gölgem uzarken
Öğleden sonra affet. Ne zaman istersen
Affet beni gece vakti. Ay doğmuş süzülürken
Sabaha kalmadan affet. Tam ayrılık derken
Kaderinde ben varım hayatım. Lütfen beni affet. Seni çok seviyorum. Artık sana bu kadar değer veren adamın bari engelini kaldır. Affet beni.
Affet beni...
Günaydın sevgilim, dün biraz alkollüydüm kusura bakma. 🥱
Eee ne zaman affedeceksin. Daha evleneceğiz hadi yaşımız geçiyor. Abi gezmemiz gereken yerler var. Kıbrıs, Japonya, İtalya özellikle İspanya ve Belçika senin kadar güzel olmasalar bile favorim bu ikisi. İstiyorsan bunu bir gün batımı konuşalım. Sen güneşe bende sana bakarım "Sen Sivas'ı seyret yar bende senin" türküsünü iğrenç sesimle çığırayım 😃
Bende seni seviyorum 😉
Ya köprücük kemiğini yediğim benim sinirli kuşum...
Seni sordum ama cevap vermediler. 😔
Sen bir bakar mısın? Nasıl kendimi sana karşı affettirebilirim?
Linkte üzgün adam var ya. Problem yok önemli bir şey değil. Hem en büyük aşklar kavgayla başlar demişler. Sende beni seviyorsun biliyorum.
Ağır bir kız olduğun kadar tatlısın Tekrar denk geleceğiz. Buraya yazıyorum seninle evleneceğiz göreceksin 😇😃
Ama bak yiğidi öldür hakkını yeme seninde birazcıkta olsa dikkatini çektim 😃. Di mi? Hala sinirlisindir tabi ki ona lafım yok hatta olayı bile hatırlamıyorum ama 😂
Ben insanları iyi tanırım işim bu... Ağırbaşlı kimseye kolay kolay yüz vermeyen delikanlı karakteri olan iyi kızsın. Sen zor aşık olur yarı yolda bırakmazsın. 😉
Hayır dikkatimi falan çekmedin 😒 aslında hiç uzatma niyetinde de değildim ama boşluğuma geliyorsun cevap veriyorum ayrıca hangi sorudan bahsettiğimi gidip daha önceki sorularını kurcalayarak bulabilirsin benim hakkımda iğrenç imalarda bulunduğunu falan, hatta soru şu şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam "kadınlar ağırbaşlı erkekleri sever mi" tarzı bi şeydi
Bir anlık bir sinir patlaması olabilir özür dilerim 😔.
İnsan bir engeli kaldırır ya 😅 tamam konuşmayalım ama en azından 2 soruma davet edeyim bari o şerefi ver 🥺
Sesim soluğum çıkmayacak söz aşkım 😃 kapında sessiz sedasız oturuyorum ❤
🤐😇
Aşk gerçekten karmaşık bir oyun, değil mi? Sadakat tabii ki önemli ve bence aşkın temel taşlarından biri. Ancak sadece sadakat ve dış görünüş, bir ilişkide her şey demek değil. İletişim, saygı, anlayış ve uyum da bir o kadar değerli. Bazen insanlar, bu diğer yönler eksik olduğunda birini değersiz olarak görebiliyor. İlişkilerde herkes kendini değerli hissetmek ister. Önemli olan, ikinizin de birbirinizi tüm yönlerinizle kabul edebilmeniz. 🙃💕
Cevap
2Cevap
Düzgün erkek düzgün kız çok az ve bunlar da yanlış insanlar yzuunden heba oluyor
Elbet senin gibi insan vardır ancak sayı olarak az olduğu için henüz denk gelmemiştir. Her şeyin bir vakti vardır sabretmek gerek :))
Sadakat önemsiz değil
Pek biz niye bu kadar değersiziz?
İnsanlar aldatmaya meyilli. O yüzden düşünmüyorlar
Kadın doğasını hiç anlamamışsın dostum
Neyim eksik üstadım. Bende ne eksik?
Bak kadın kedi gibidir
Sevmek istersen kaçar ısrar edersen tırmalar
Bu yüzden bunları yapma
Sen kendine hayata dair hedefler koy
Spor, hobi vs vs kendini geliştirecek şeyler
Kadını merkeze koyma o girmeye çalışsın ama asla izin verme
Olayın hülasası budur