@Gangshit_07 yanındaki insana benziyor bumu benzemiyor valla isteyen kudursun sen yanındaki ne idü belirsize bak insan olmayan sensin begenmeyebilirsin ama böyle bir nefret yorumu niye patlak
Senin hak ettiğin çok daha şey var ama ucuzsun talibin ondan çok belli ucuz malın alıcı çok olur. Benim zevkim ve ben ona hayranım senin ne dediğin fikrimi zerre değiştirmiyor burada kudurdugunla kalıyorsun. Ergen olabilirim bunda sorun yok en azından kendimi bilmez konuşmayı hakaret sayan üslupsüz biri değilim. Senin gibi mahalle poşalariyla yani cahillede tartışmaya girmem. Ben o adama hastayım hayranım istediği söyle sinek vizildamasi sadece mikrofon sende vizildq
Hiçbir TV ünlü hayranı değilim hicbirinide sevmem sadece bu. Bunuda ünlü diye değil bilmiyorum niyesini görüyorum ya ama buna bakınca o gördüğüm yok oluyor sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır
Göreceli bir kavram, erkek olduğumdan yakışıklılık dikkatimi çekmiyor zaten, o yüzden bir şey diyemeyeceğim
Haklısın
Ayy bunun Neyi yakışıklı
Her ünlü yakışıklı ya da güzel değil
Ünlü diye beğenmiyorum yakışıklı diye beğeniyorum binlerce ünlü var sadece buna hayranim
Olabilir zevk meselesi tabiki
Evett
@Selincelikkk Adam insana bile benzemiyor. Yakışıklılıkla alakası bile Yok, Ciddiysen komik bir durum
@Gangshit_07 yanındaki insana benziyor bumu benzemiyor valla isteyen kudursun sen yanındaki ne idü belirsize bak insan olmayan sensin begenmeyebilirsin ama böyle bir nefret yorumu niye patlak
@Selincelikkk benim talibim çok.. muhtemelen ergen oldugun için Tanınmış kişiler çekici geliyor
Ya arkadaşım burada, Tipsiz ve sıradan birinden yakışıklı diye bahsedersen. Ağır tepki yemen lazım. Hakedene hakkettigini veririm
Senin hak ettiğin çok daha şey var ama ucuzsun talibin ondan çok belli ucuz malın alıcı çok olur. Benim zevkim ve ben ona hayranım senin ne dediğin fikrimi zerre değiştirmiyor burada kudurdugunla kalıyorsun. Ergen olabilirim bunda sorun yok en azından kendimi bilmez konuşmayı hakaret sayan üslupsüz biri değilim. Senin gibi mahalle poşalariyla yani cahillede tartışmaya girmem. Ben o adama hastayım hayranım istediği söyle sinek vizildamasi sadece mikrofon sende vizildq
Muhatabın benmiyim mahalle dilberi? Hayransan Git Kapısında köle ol banane..
Allah için yakışıklı adam, yiğidi öldür hakkını yeme
Evettttt
Standart ülkem kızının sıradan abartısı işte 😂 değil.
😃😃😃 hayır bana göre öyle ama ses tonu bile
Tamam abartma ya 😂 sokaktaki her hangi biri gibi işte 😂
Ya sokakta vallahi öyle biri yok gece gece yani ben hiç denk gelmedim
Sen farklı bakıyon ya da göremiyorsun bence :)
Belkide
Umarım TV ünlülerinden değilse sıradan insanları görürsün 😁😂
Hiçbir TV ünlü hayranı değilim hicbirinide sevmem sadece bu. Bunuda ünlü diye değil bilmiyorum niyesini görüyorum ya ama buna bakınca o gördüğüm yok oluyor sanki
Sonuçta olmayacak bir şey 😁 bunuda görme bence. Ayrıca yaşın doğruysa hiç görme 😂😂
Yaşımla ne alakası var 😃yaşım yanlış ama bunu göreyim yinede ya
Yaşla çok alakası var 😂 sen görme sana yasak başka yere bak 😂
Yaşım 29. Yasak değil bakacağım ben yakisikliya bakmak sevaptır
Yakışıklı değilmiş bence, kişisel tercihler değişir hep.
Kızların yakışıklığını kavgasını bilmem de ben normal bir adam görüyorum yani çirkin değilim vallahi ama bilmiyorum normal bir adam karizma ama
Sadece yakışıklı değil, akıllı ve olgun.
Her anlamda evet
@DedektifMinnie Tanıyor musun olgun falan ? Üstelik buna yakışıklı diyen Doktora gitmesin direkt mezara gitsin😂
Kıskandın mi adamı emir niye zoruna gitti bu kadar Türkiye'nin en yakışıklı adamı
Kızım sen komedyen misin neler diyorsun? yakışıklı değil maymuna benziyor
Röportajlarına, magazinde videolarına az bak, o zaman akıllı ve olgun adam olduğunu anlarsın.
Kavga etmeyin.
Yakışıklı valla
İşte hemcinsini kiskanmayip kudurmayan adam gibi adam
Neyse o, normalde erkekler kendi cinsini kiskanmazda burdakiler biraz öyle
Evet abaza ve onursuz olduklarından hep bunlar
Onunda etkisi var ama daha çok bir kızın ona yakışıklı demesi bu etkiyi yapiyor
Bir avuç cahil topluluğu işte
Yapacak bir şey yok acı gercekler
Sana göre yakışıklı olabilir
Zaten bana göre dedim
Normal bir tipi var
İlk insanın bakımlı haline benziyor