Güzellik & Bakım Zehra Güneş abartılıyor mu? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Twitterda sürekli övüyolar. Abartılıyor mu sizce? :D Abartılıyor Abartılmıyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kızla aynı boydaymışım topuklu giyse benden uzun olacak 😂 Güncellemeler+1 yıl Ben başarısından bahsetmiyorum güzelliğinden bahsediyorum 😂 Zehra Güneş abartılıyor mu? Cevapla Twitter Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl G. Kore'de bayilmislar. Internetten kim diye arastirmislar. Turk kızları bu kadar güzel oluyor muydu diye şaşırmışlar. 1 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl boy pos yetenek 10 numara bir kız Allah şımartmasın demek düşer gerisine... 1 0 Yorumla
Crazy1donjuan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ne anlamda övülüyor bilmiyorum ama çok tatlı, hoş kız 0 0 Yorumla
aigredoux Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Abartilmiyor bence cok yetenekli bir sporcu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
G. Kore'de bayilmislar. Internetten kim diye arastirmislar. Turk kızları bu kadar güzel oluyor muydu diye şaşırmışlar.
boy pos yetenek 10 numara bir kız
Allah şımartmasın demek düşer gerisine...
Ne anlamda övülüyor bilmiyorum ama çok tatlı, hoş kız
Abartıldığı kadar başarılı
Abartilmiyor bence cok yetenekli bir sporcu