Hareket ve tavır konusunda yorum yapamam elbette. Görsele göre aslında demek istediğim çirkinlik değil aksine dengeli ve estetik bir yüz hattı var ama yüzünde çok yapay bir duruş var belki makyajdan belki estetik operasyonlardan falan kaynaklıdır bilemem. Kendime gelirsem daha iyiyim şu şu özelliklerim var diye kıyaslamak benim açımdan pek doğru olmaz çünkü bu işin uzmanını bulup yorumlatmak lazım
Yorumunun çirkinlik üzerinden olmadığını anladım zaten. 😊 Ben de seni kıyaslama derdinde değilim sadece sende bıraktığı izlenimi merak etmiştim estetik konusunda uzman değilim ama bir yüzün insanda bıraktığı doğallık hissini ayırt edebildiğimi düşünüyorum. Gerisi zaten kişisel zevk meselesi. Bu işin uzmanı olması gerekir mi? Mesela benimle bir başlangıç yapıp şeffaf yorumlar duymak ister miydin?
Doğal ve yapay duruş elbette ayırt edilebilir zaten uzmanlığa gerek yok. Benim kendi yaptığım yorum objektif görülmez o yüzden uzman dedim. Aynen kişisel görüşler zevkler farklı olabilir haklısınız. Şeffaf yorum tabii ki duymak iyi olur her zaman ama ben burada fotoğraf paylaşmadığım için üzgünüm duyamayacağım sanırım
Detay veren yorumlar için teşekkür ederim gayet anlaşılır ve net. Uzmanlardan genellikle karşıdaki profilin ne duymasını istiyorsa onu söylüyor açıkçası onların bu işi gerçeklik olarak yorumlamadığını düşünüyorum. Elbette burada paylaşmayabilirsin ama çözümleme yapmak ister değerlendirme yapmak istersen farklı Yolları var beklerim üzgünlüğünü almış oluruz🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
güzel değil.
Acaba acilen bir göz dr undan randevu mu alsanız ne 🤔😵💫
Ama neden
Yani büyülenecek kadar güzellikte biri değil bence çok daha duru güzellikte olanlar var
Eminim vardır Zaten yok diye iddia etmedim hareketleri tavırları hoş bir kadın bu kadını görüp kendinde daha iyiyim diyebileceğin bir çözümleme var mı
Hareket ve tavır konusunda yorum yapamam elbette. Görsele göre aslında demek istediğim çirkinlik değil aksine dengeli ve estetik bir yüz hattı var ama yüzünde çok yapay bir duruş var belki makyajdan belki estetik operasyonlardan falan kaynaklıdır bilemem. Kendime gelirsem daha iyiyim şu şu özelliklerim var diye kıyaslamak benim açımdan pek doğru olmaz çünkü bu işin uzmanını bulup yorumlatmak lazım
Yorumunun çirkinlik üzerinden olmadığını anladım zaten. 😊 Ben de seni kıyaslama derdinde değilim sadece sende bıraktığı izlenimi merak etmiştim estetik konusunda uzman değilim ama bir yüzün insanda bıraktığı doğallık hissini ayırt edebildiğimi düşünüyorum. Gerisi zaten kişisel zevk meselesi.
Bu işin uzmanı olması gerekir mi? Mesela benimle bir başlangıç yapıp şeffaf yorumlar duymak ister miydin?
Doğal ve yapay duruş elbette ayırt edilebilir zaten uzmanlığa gerek yok. Benim kendi yaptığım yorum objektif görülmez o yüzden uzman dedim. Aynen kişisel görüşler zevkler farklı olabilir haklısınız. Şeffaf yorum tabii ki duymak iyi olur her zaman ama ben burada fotoğraf paylaşmadığım için üzgünüm duyamayacağım sanırım
Detay veren yorumlar için teşekkür ederim gayet anlaşılır ve net.
Uzmanlardan genellikle karşıdaki profilin ne duymasını istiyorsa onu söylüyor açıkçası onların bu işi gerçeklik olarak yorumlamadığını düşünüyorum.
Elbette burada paylaşmayabilirsin ama çözümleme yapmak ister değerlendirme yapmak istersen farklı Yolları var beklerim üzgünlüğünü almış oluruz🌺
Rica ederim, bende teşekkür ederim 😇
Azerbaycanlı Mükremin maşallah dünya güzeli
Şaka