Her ikisininde makyajsız fotoğrafı da var. Her iki kadın ülkelerinde tescilli güzel seçilmişdir.
Azerbaycanlı
Ermenistanlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aman sanki hiç Azeri görmedik kalın sesli karga burunlu kadınları var Türk kızlarına imreniyolar. Resimde aşırı güzel Azeri seçmişler o kadar Azeri gördüm bu kadar güzelini görmedim. E o zaman Türkiyenin en güzel kızını koyalım Türk mü güzel bu mu güzel diye soralım.
Azeri kizlari cok guzel yhaa. duru bir guzellikleri var
Öncelikle kiyaslamaniz çok yanlış olmuş , belirtmek isterim ki en çirkin diye tabir edilen azerbeycan kızı emin kat be kat daha güzeldir. Ki güzellik göreceli zaten
Benim kıyaslamamın sebebi ermeniler ve bazı türkler ermenistan kızlarının Azerbaycan kızlarından daha güzel olduğunu söylüyor. Bunu bu anketdede gördüm. Türkler ermenistanlının Azerbaycanlıdan daha güzel olduğunu yazmış. Ben bunun böyle olmadığını bildirmek için bu anketi yaptım ve sonuçlarda göz önünde.
Tükenmez kalem tasarımı yarışması bile olsa Türkiye'ye Azerbaycan'dan daima 12 puan gider. Sorman hata.
Türkiye'den Azerbaycan'a*
Cevap
17Cevap
En çirkin azeri kızı ( ki çirkini yok) En güzel ermeni kızından (ki güzeli yok) daha güzel.
Sen azeri misin=
Farkı ne?
tamam :)
Ermeni kopeklerini suraya koymayin ya sinirlerim bozuluyor
Ben cidden Azerilere benziyormusum ya boşuna demiyolarmis😂😂
Azeri kızı güzel.
tabiki azerbeycan hele ötekinin tipe bok tövbeler olsun
Ermeni kadınlarının neden çirkin olanlarını yükledin direkt ermenilerden nefret ediyorum deseydin ya.
Bende kim kardashianı çok seviyorum mesela zevkler ve renkler işte..
azeri kızlar daha çirkin olsa da oyumu ermenilere vermem
Ermeni niye öyle bali çekmiş gibi bakıyor düzgün resmi yok mu 😂
Tovbe est ermenistanlidan korktum
Azeri olan daha guzel.
Benim oyum azerbaycana
Tabiki AZERBAYCAN !
Azeri kardeşlerimiz..
Ermenistan kadını çok çirkin
Azerbaycan can dir gadasi
Azeri kızı
Azeri ermeni aynı babanın çocuğu
azeri