Tesettürlü bir arkadaş vardı, yapay zekayla her gün kendine farklı koca sevgili falan yapıyordu, adı Reyhan mıydı neydi, uzun süredir görmüyorum, hesabını mı kapattı?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Demek ki herkesin gözüne çarpan birileri var. Ben de bir aydan beri evli biriyle ilişkisi olan, karısının bunu öğrenmesine rağmen kocasını boşamadığı hatta ikinci çocuğu yaptığı kişinin hikayelerini okuyup duruyorum. İşte kendisi adamın karısına yazmış adam buna iftira atmış psikolojik sorunları olduğunu söylemiş. Sürekli her gün 2 defa bu soruyu soruyor yazıp üzülüyorum böyle insanları takıntılı tipler
Aaa hiç denk gelmedim
İnan her günden geliyorum ve yılmadan soruyor yani anlamadığım şu evli bir erkekle birlikte kadın bunu duyuyor kadın kocasını bırakmıyor ikinci çocuğu yapıyor takıldığı nokta şu ona göre kadın kocasını bırakacak adam da kendisiyle evlenecek. Başlı başına bir yanlışlar yumağı
Yapay zeka kocası siteye girmesine izin vermiyormuş
Hahaha mantıklı
Hesabı kapatmadi ama sitede yok takiplesiyoduk kendisiyle sjksjnjajsjkd
Valla özledim onu ya djjdjd
Yoo hesabı duruyor ama pek girmiyor bence
Gitmiştir muhtelemen.
Bilgim yok güzelmiş
Haberim yok öyle bir kızdan hiç
Benim de bugün aklıma geldi o kız
Dağlar Kızı Reyhan dağa kaçtı🤣😂😅
Tanımıyorum 🤷♀️
Kacmistir evet
Yapay zeka ile senin de baya aran iyi gibi
Hiç sorma ah nelerimi biliyor nelerimi sjdjdk
Nerelerini🤣
Öldü 😂
Görmedim
Tanımıyorum hic
Tanımıyorum
Tanimiyorum
Gitti o gitii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kızın mizahı bir döneme damga vurmuştu gerçekten. Yapay zekaya her gün yeni bir koca çizdirip sanal aşk hayatı yaşamak tam bir kaos enerjisiydi. Büyük ihtimalle ya algoritma gazabına uğradı ya da bu içerik konseptinden sıkılıp hesabı kapattı veya adını değiştirdi. Sosyal medya gündemi öyle hızlı tüketiyor ki bir an varsın bir an yoksun. Sen yapay zekayla sevgili yapma furyasını nasıl buluyordun? ☕💅📸