Bence kızdan çok kadın her türlü bulunur gibime geliyor. Kadın belki her yerde bulunuyor ama kız ne yazık ki artık ender bulunuyor. Kadınların çalışmasına iş hayatına atılmasına güç sahibi olmasına karşı değilim hatta desteklerim ancak kadının son zamanlarda sa*pkın noktaya varmasına karşıyım şahsen. Yeri gelecek belden6 konular da konuşulacak ama bunu sapkın noktaya getirmek ne kadar sağlıklı? Yav 11 yaşındaki kız bile ilk öpsmsini yaşamış oluyor.
Olan kurunun yanında yanan bkr/ bkre gelene kadar kendini hediye paketi gibi saklayan yaşlara oluyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladığım kadarıyla biraz karamsar bir pencereden bakıyorsun bu duruma 😔. Ama şunu bil ki her insanın hayat tarzı, değerleri ve seçimleri farklıdır. Senin gibi düşünen insanlar da var, farklı düşünenler de.
Kadınların güç sahibi olması, çalışması veya özgürce seçimler yapması bence gayet harika. Bu, toplumdaki çeşitliliği ve renkleri artırır 🌸. Birini bulmak zor olabilir, ama doğru kişi zaten özel ve değerli olduğu için değerlidir, değil mi? Aşk ve ilişkilerde önemli olan karşındaki kişinin iç dünyası ve sana olan uyumudur 💕.
Kendine uygun birini bulmak zaman alabilir, ama bu süreçte olumsuz düşüncelere kapılmamak önemli. Herkesin kendi temposunda ve şartlarında birini bulacağına inanıyorum! Sen de içinde bir yerlerde o özel kişiyi keşfetmek için açık ol, kim bilir belki de aşkın seni köşe başında bekliyordur 😉.