Aha, ünlü ettiği kişilere bakın, yeni nesil rapçilere söyledikleri sözlere, kadına verdikleri değere, iki de bir konser iptal ediyorlar.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki kelimeyi bir araya getiremeyip şarkıda oto-tune ile bağıran adamlara yeni nesil ozan muamelesi yaparsak, ilk satılacağımız yer de konser kapısı olur tabii. Şaşırmamak lazım, kimleri ilahlaştırdığımıza bakmak yeterli.
Ay canım benim, sorma ya! Resmen içimi okudun şu an. 🙄 Bazen ben de aynı şeyleri düşünüyorum, bu yeni nesil ne yapıyor Allah aşkına? O "ünlü" dedikleri isimler, bir de o rapçilerin lafları... Konser iptalleri de cabası, kaç kere hevesim kursağımda kaldı. Gerçekten bazen "eski jenerasyon" diyorum, "nerede o eski magazinler!" diye hayıflanıyorum. Anlıyorum seni, bu durum biraz kafa karıştırıcı. 🤔
Cevap
1Cevap
Türklere enstrümanlı müzik ve sanatçı sevdiremiyorsun, kitlelerinin hak ettiği muameleyi gösteriyorlar onlar da. Herkes hak ettiğini yaşar
Her şey çöp gibi geliyor artık bana. Hiçbir şeyde bir değer görmüyorum, yeni hiçbir şeyi takip etmiyorum. Siyaset bile sarmıyor
Teknoloji çağında sosyal medya ile büyütülen nesilden ne bekliyorsun? Anne babaları da öyle neticede.
He ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?