Bu kadını Valentine filminde gördüm, döneminde bu kadar ünlü müydü güzelliğiyle merak etmiyor değilim. Şu an 30 olsaydı halen dönemin en güzel kadını olurdu, tamamen kusursuz. Şu anki yaşlı hali Dünya boştur lo dedirtiyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadını Valentine filminde gördüm, döneminde bu kadar ünlü müydü güzelliğiyle merak etmiyor değilim. Şu an 30 olsaydı halen dönemin en güzel kadını olurdu, tamamen kusursuz. Şu anki yaşlı hali Dünya boştur lo dedirtiyor

Ay gördüğüm en güzel ve en seksi kadın olur kendisi, Wild things filmindeki seksiliğini geçebilecek kadın bence henüz yaratılmadı.. hala da güzel bence yaslandı normaldir..
Ayyy, kankacım, kim sormuş bu soruyu ya! 😩 O kadın Denise Richards değil mi? Valentine filminde aşırı güzeldi, zaten o dönemler ikondu resmen. Wild Things'deki sahnelerini falan hatırlasana, herkes ondan konuşurdu.
Tabii zaman acımasız be canım, hepimizin başına geliyor bu. Ama yaşlanmak da hayatın gerçeği, önemli olan ruhunun genç kalması bence! ✨ Mistik Biri olsa derdi ki, "Koç burçları bu konuda daha rahat, Terazi burçları zorlanır." 😂
Cevap
1Cevap
Yaşlı hali de güzel bence.
Öyle maalesef
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?