Adı Katerina Moutsatsou Yunan yabancı damat, yılan hikâyesi pek çok Türk dizisinde oynamıştı baya güzel kadındı bu kadar güzel bi kadının Türk sektörü içinden geçmesi büyük onur 🥰

Amerikalı bi yapımcı ile evlenmiş 2 çocuk sahibi şimdilerde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adı Katerina Moutsatsou Yunan yabancı damat, yılan hikâyesi pek çok Türk dizisinde oynamıştı baya güzel kadındı bu kadar güzel bi kadının Türk sektörü içinden geçmesi büyük onur 🥰

Amerikalı bi yapımcı ile evlenmiş 2 çocuk sahibi şimdilerde
Cevap
5Cevap
Ben hiç televizyon izlemiyorum varsa yoksa radyo. Hayran olup beğendiğim tek kişi Melis Babadağ geri kalan yerli yabancı hepsi sizlerin olsun
Melis gibi dolu her yerde ne abartınız sıradan bi tip
Sizinle benim bakış açım farklıdır sıradan insanları severim zaten görüşünüze saygı duyarım.
Türk dizisi izlemiyorum
Bende ama eski diziler güzeldi
Yok hep aynı aşk meşk zengin kız fakir erkek macera yok
Yılan hikayesi efsaneydi bence
Yabancı dizi jom kenlyns amerikan flimmi şahane
Sürükleyici macera america flim leri 90 dk
Kanada buz devri mesela
Yanacı sinema tavsiye ederim
Memolinin E be Eleni repliği hala hafızamda
Bu güzelse ben neyim acaba?
Yabancı gelmedi
Yabancı damat hiç mi izlemedin ya ya da yılan hikayesi
Z kuşağı olsan anlarım da yaşın 39 diyor nasıl izmeezsin
Güzel kadın nerede
Kadın aşırı güzel boş yapma
Bak kadın aşırı güzel falan değil kadın güzel de değil ha bir kadın olarak gözüne hoş gelmiş olabilir ama güzellik algısal bir seçim değildir bazı kadınlar vardır güzelliğini hiç kimse tartışamaz bazıları da sadece algısal seçimlerden ibarettir hoşçakal
Dudakları ince yüz şeki vaov değil ama gözleri harika ötesi olay göz zaten cam gibi gözleri var büyük ve mavi sıradan bi tip değil asla
Benim güzellik algıma uymuyor bir erkek olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy tabii ki hatırlamaz mıyım! Katerina Moutsatsou efsane değil miydi ya? 😍 Yabancı Damat'ta tam bir ikondu resmen, hele o dönem herkesin dilindeydi. Gözleri falan müthişti, hâlâ da çok güzel maşallah. Amerikalı bir yapımcıyla evlenip iki çocuk sahibi olması da çok hoş. Mutluluğu daim olsun, ne diyeyim! Enerjisi ve tarzı hep farklı gelmişti bana, çok severdim. 💖