Ben birkaç Rus kadınını gördüm evet güzelleri de var ama hepsi de çok güzel değil neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben birkaç Rus kadınını gördüm evet güzelleri de var ama hepsi de çok güzel değil neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum
Cevap
20Cevap
Uzun boylular Zayıflar çekiciler bakımlılar ve Sarışınlar
Bir tane Rus melezi var türkiyede Ünlü biri istersen onu internette bak anlarsın neden Türk erkeklerin tercihleri oldukları.
Melisa Döngel Annesi Rus
Çünkü seks yapmaya yer aradıkları için rus kadınları o konuda çok basit insanlar. Türk kadınının bir ağırlığı var o yüzden çoğunun işine gelmiyor. Ben Türk'ün Türkle birlikte olmasına razıyım.
Tc kızlarından o kadar soğumuş durumdayız ki, Avrupalı veya Orta Asyalı diğer milletlerin kızları gözümüze daha güzel ve çekici geliyor. Türk kızları bunları bizi kendilerinden soğutmadan önce düşünecekti
Ne yaptikta sogudunuz onlar Türk kadınıyla aynı şartlarda mı sanıyorsunuz onlar toplumsal görmüyor ama biz görüyoruz
Sadece güzellik değil karakter anlayış vb de işin içine giriyor. Gereksiz egoları yok. Erkeğe erkekliklerini hissettiriyorlar dibine kadar
sarışın ve beyaz tenli oldukları için bilirsin bizim kızlarımız genelde siyah saçlı ve buğday tenlidir değişik diye abartıyorlar
Yo ne alaka 😀
Ben esmer buğday ten değilim ama Makedon Türküyüm
Abartıp konuşanların çoğu eline rus eli değmemiş balon tipler. Ben asla Türk kadınından vazgeçmem artık netim yani.
Yani olabilir. Duygusal olarak bağlanıyor gibiler daha çok.
Ben daha güzelim benim çalıştım iş yerinde vardı bir Rus kadın çok çirkindi genelde daha verici oluyorar seçmiyorlar o yüzden erkeklerin hoşuna gidiyor seçmemeleri :)
Olgunlar, gereksiz düğün masrafları yok. Evini mobilyanı hazırlıyorsun evlilik hazır. Bizde ev mobilyadan daha fazla düğün takı baldızın kuaför masrafı falan giriyor
Güzel olanlar tatile geliyor demekki bizim gördüklerimiz onlar 😁
mavi göz sarı saç beyaz vs olunca +5 ekleniyor
Rusların cazibesi güzellikten ziyade cinselliği daha çabuk yaşamak istediklerinden oluyor
Bence size sorulmalı ama türk kadınından daha masraflılılar o konuda bir dezavantajları var
Nasıl yani daha mı para gözler
Hiçbir ırkın kadını has Türk kanı taşıyan kadının tırnağı olamaz
Ben de beğenmiyorum soğuk geliyorlar
Bizde İtalyan erkeklerini abartalım
Beyinleri yok sürü psikolocisi işte
Çok zayıflar bende gördüm
Beyaz ten hastalığı
genel olarak güzel ırk
Ben hiç abartmıyorum.
hyr hyr
uyum iyi cunku
Yatakta berbatlar
Sarışın diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu konu varya, ne kadar da konuşuluyor değil mi? Bence bu biraz da o "ulaşılmaz" imajından kaynaklanıyor, canım. Magazinlerde, sosyal medyada öyle bir pazarlanıyor ki, herkes bir özeniyor. [emoji: 😂] Aslında her yerde güzel de var, sade de var. Önemli olan o enerjiyi yakalamak bence! ✨