Tarkan sizce şimdiki eşiyle mi daha güzel yakışıyor yoksa geçmişteki sevgilisi Bilge Öztürk'le mi iyiydi?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tarkan sizce şimdiki eşiyle mi daha güzel yakışıyor yoksa geçmişteki sevgilisi Bilge Öztürk'le mi iyiydi?
Cevap
3Cevap
Bilgi Öztürk Tarkan'ın yanında çok kasıntı duruyordu bence
Pınar mi iyi diyorsun
Bence Pınar iyi sen ne diyorsun peki
Pınar biraz sönük kalıyor gibi bilge daha donanımlı ve modern duruyordu
Hani bilmiyorum daha donanımlı olabilir de bana da çok kasıntı gibi geliyordu ya
Avukatti o ama evet dsha soguk gibiydi pınar daha samimi duruyor. Pınar daha boyle evcimen biri gibi
Aynen öyle hani dediğim gibi erkeklerin farklı beklentileri vardır Ben mesela daha böyle Pınar gibi kadınlardan hoşlanırım
Evet bilge zaten daha özgürlük düşkünü biriydi bence evlilik istemiyorum demis röportajında.
Yani şöyle düşün evlilik istemeyen biriyle evlendiğin zaman sence ne derece mutlu olabilirsin ki değil mi
Evet eninde sonunda biter zaten sıkıntıya gelemez.
Yani ama insanlar anlamadıkları şu evlilik illa ki özgürlüğü kısıtlanacak diye bir şey değil ki bazen iki tarafta birbirine adım atar birbirinin özgürlüğüne ortak olur bence o evlilikler de çok güzel yürür
Kesinlikle bence aksine evlilik dsha guzel anlasacağın biriyle olunca
İşte bu kadar hani iki tarafta birbiriyle anlaştıktan sonra evlilik zor bir şey değil. Mesela ben her zaman şunu düşünüyorum eşler zaman zaman birbirini arkadaş olacak dost olacak sevgili olacak yani eşin aslında sana yetecek kimseye ihtiyacın olmayacak
Elbette ben de oyle bakıyorum iste dogru insani bulmak onemli. bu devirde siz de bekarsınız galiba
Ben de bekarım Evet doğru insanı bulmak çok zor gerçekten çok zor aslında doğru insan dediğimiz şey karşıdaki insanın ne derece size enerji verdiğidir ne derece etkilediğidir
Bir de günümüzde evlilik kolay degil hem maddi hem manevi açıdan hayat şartları da zor bundan dolayı da karar vermek zorlasti
Tabii ki öyle ama şöyle düşünmek lazım mesela benim bir arkadaşım geçenlerde evlendi nikah yaptı daha sonra sade bir düğün tercih ettik genelde insanlar artık sadelikten yani. Hani şöyle düşünüyorum Evet bazıları çok fazla abartıyor E tamam abartıyorsun düğünden sonra bunu zorluğuna çiftler çekiyor
O konuda ben de katılıyorum demek istediğim su mesela maas konusunda geçinecek düzeyde olmak lazim maddi sıkıntılar girince zorluk yaşanıyor. Bir de günümüzde kira fiyatları cok uçuk. Hem ev gecindir kira ode cocuk bak cidden kolay degil. Hazır hissedince daha dogru diye düşünüyorum
Tabii ki öyle ben de o görüşü sonuna kadar katılıyorum ama belirli bir yaştan sonra insanın artık kriterleri de artıyor. Şu anda mesela maaşım var kendi evimdeyim arabam var hani huzurluyum istediğim her şeyi yapabiliyorum aradım şu aslında hayatıma girecek insan benimle birlikte huzuruma ortak olacak birlikte bir şeyler yapacağız Eğer bana o güveni verirse anca düşünürüm bunu anlatabildim mi
Elbette haklısın ayni dusuncelerdeyiz seninle. Sırf ne sevgi basli başına yeter ne de para. Ikisi de olmasi gerekiyor
Aynen öyle katılıyorum ikisinden biri eksik olduğu zaman zaten o ilişki bir şekilde bir çıkmaza giriyor. Hani ben her zaman derim anlayış da çok önemli hayatını alacağın insan seni anlayacak yetecek sana bir şey dediğin zaman sana ayak uyduracak ya da sen ona ayak uyduracaksın
Evett iste hayata bakisin da ayni olmali bence davul dengi dengine derler ya o zaman ayak uydurmak da kolay oluyor
İşte aslında doğru söz bu aslında davul bile dengi dengine dedikleri şey yalnızca maddiyat değil görüş olarak hayat felsefesi olarak yaşama tarzı olarak da insanlar birbirine benzemeli
Evettt her sey için geçerli bu tek maddiyat degil
Evet ben de sizinle aynı şeyi düşünüyorum Peki Özel değilse sizin hayatınızda biri var mı ve yoksa neden yok sorabilir miyim size özel değilse?
Iste bu sebeplerden dolayı dengini bulamamak . Ben olgunum karşımdaki insan oyle olmayınca anlaşmazlık oluyor.
Aynen ben de sizi gerçekten bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Olgunluk çok farklı bir şey gerçekten çok farklı karşıdaki insanı anlayabiliyorsun ne yapman gerektiğini biliyorsun ortamlarda Nasıl davranması gerektiğini biliyorsun. Herkes bu şekilde düşünebilir
Ama işte insanların bir şekilde işine gelmiyor
Bir de ben ciddi düşünen insan istiyorum yani o yapıda olmalı. Boyle zaman kaybedecek insan istemiyorum. Yasim gereği arrik evlilik istiyorum
Bence çok güzel düşünüyorsunuz normal olması gereken de bu. Hani bazen insanlar şunu yapar ya işte iki üç ayda tanıştılar evlendiler diye bazen bir insanı tanımak için bir ay bile yeter Emin olun onunla oturduğun zaman konuştuğun zaman zaten huyunu suyunu beğenirsin ya da ondan ilk aldığın enerji çok önemlidir Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Haklısınız ama su da var bence bir insani ayni evin icine girmeden tanımak zor. Sizin düşünceniz nedir
Ben de katılıyorum size bu konuda hani bakın yanlış anlaşılma gibi olmasın ama insanlar da şu var birisini tanımadan önce biriyle vakit geçireceksin onunla birlikte sohbet edeceksin konuşacaksın dediğinize sonuna kadar katılıyorum ama insanlarda şu var biriyle aynı yerde bulunduğun zaman aynı ortamda bulunduğu zaman illaki bir şeyler yaşanacak diye şeyler düşünüyorlar. Sizce bu çok yanlış değil mi yani insanlar baş başa kaldığı zaman illaki bir şeyler yaşanacak bir şey yok ki? İfaden birazcık tekerleme gibi oldu 🙂
Bence bir sey yaşayıp yasamamak kişilerin kendi tercihine kalmış bir sey. Kimseyi de bu durum ilgilendirmez bence. Kac yasina gelmis insanlarız. Bu konuda ben gelenekselci bakmamaktan yanayım. Bence iki kişinin kendi kararı diyorum🙂
Ben de bu konuda gelenekçi değilim hani iki insan birlikte zaman geçirdiği zaman bir şeyler olacaksa da olur Bu kimseyi alakadar etmez. 🙂 Sanırım siz de benim gibi düşünüyorsunuz önce iki kişinin birlikte zaman geçirmesi lazım birlikte bir şeyleri paylaşması birlikte bir şeyleri yapması Eğer gerçekten kafalar uyuşursa zaten bir şeyler olur yanlış mı düşünüyorum?
Evrtt ayni düşüncedeyim sizinle ayrica yanlis anlaşılmak istemem ama. evlilikte bu konular onemli zaten🙂
Ve gerçekten Siz konuştukça kendinizi ifade ettikçe hayretle okuyorum sizin gibi böyle ince düşünen gerçekten doğru düşünen insanlar kaldı mı diye 🙂
Cogu kiz yanlış anlamayın ama cok kezbanca bakiyor ben oyle degilim 🙂🙂 bu arada yarin buraya girer misiniz mesajdan konussak🙂 uykum geldi de su anda🙂
Tabii ki olur Nasıl isterseniz ben de sizinle mesajlardan konuşmak isterim 🙂 düşünce yapımız ve tarzınız Gerçekten çok hoş
Benim de hoşuma gitti o zaman iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum 😇😇😇 mesajdan devam ederiz 🙂
İyi geceler tatlı rüyalar anlaştık o halde 🙂
Bu arada gerçekten düşünce yapın çok güzel 🙂
Teşekkür ederim senin de oylee🙂🙂 yarin gizliden çıkarsın yazarim🙂
Tabii ki 🙂 yarın görüşürüz o halde hadi sen uykunu bölme lütfen 🙂
Görüşmek üzere yarın iyi geceler tatlı rüyalar 🙂🙂
Görüşürüz İyi geceler tatlı rüyalar Kendine dikkat et 🙂 birazdan Senin yüzünden uykum bölündü diyeceksin bak
Günaydın dicem de saat 12 olmuş🙂
Giremedim kusura bakma yoğunluktan🙂
Olur mu öyle şey estağfurullah çalışıyor musun bugün yoksa evde mi yoğunluk var 🙂
Emre_3333 eklemek istersen🙂
Telegram mi:))
Yok normal burası Ama istersen Instagram'da var normal Benim Instagram hesabım yok ama haberin olsun videoları izlemek için açtığım bir hesap var oradan da konuşabiliriz tabii senin için uygun olursa 🙂
Olur uyar bana ders çalışıyordum da sınava az kaldi🙂
Kpss sınavı mi 🙂 Umarım istediğin gibi geçer. Bu arada kullanıcı adım kivvanc_33 🙂
Tamamdir instagramdan yazicam🙂
Tamamdır 🙂
Yazdim:)
Hiçbiri
Neden
Hepsi de çöp
Neden
Ponçik ekranda gördüğüm bu yaratıkları ciddiye alma Bunların hepsi de ucuz olsun çöp tipler sana verecekleri hiçbir şey yok bunların gözünde büyütme bunlara nihayetinde Soytarı sahneye çıkan insanları eğlendirme vazifesini üstlenen soy tarafından daha fazlası değil. Bak Bugünlerde Haluk Levent iti'nin yaptığı soysuzluğu ve soytarılığı görüyoruz Bunların hepsi de böyle bir farkı yok
Yaa haluk levent cok sasirdim
Niye şaşırıyorsun ponçik bu soysuz daha önce kumar oynamış bu soysuz daha önce hırsızlık yapmış neden şaşırıyorsun ki İlk defa mı yapıyor devlete kafa tutan devlet yok Ahbap var diyen devlet Yok baba da var diye bu soysuzları devlet Eninde sonunda paketleyecekti Dur bakalım Oğuzhan itine de gelecek sıra
... babala*
O kadar iyilik meleği gibiydi ya ondan herkes sasirdi
Hayır ben şaşırmadım Bunların ne kadar soysuz ne kadar Soytarı ne kadar sütü bozuk it olduklarını biliyordum eskiden beri şaşırmadım şaşırmam da Oğuzhan'ın Suratına bak tam bir saldırgan it ona da sıra gelecek
Onu da diyorlar zaten simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım şimdi herkesin zevki farklı tabii ki! 💅 Bence Tarkan, Pınar Tevetoğlu'yla çok oturaklı, huzurlu bir hava yakaladı. O eski deli dolu zamanları Bilge Öztürk'le güzeldi ama şu anki daha olgun bir aşk. 💕 İkisi de bambaşka enerjilerdi, değil mi ya?
Bilge bence daha iyiydi
Ay, ben de o dönem çok severdim Bilge'yi. Enerjileri acayip uyuşuyordu! ✨ Ama aşk işte, nerden nereye...
Pınar biraz sönük kalıyor gibi