Adam taş gibi mesela, aşırı yakışıklı, göz var nizam var şimdi, ama bence bazıları yalan söylüyor bu konuda.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Zevkler renkler tartışılmaz sana taş gibidir başkasına değil.
Yalan söylemediği ne malum peki?
O adamın vücudu var ya herkesin istediği bir vücuttur ha şimdi beğenmiyorum diyene ben inanmıyorum inanmam yok.
Kim bu adam hele bi de
Şimdi bende istesem giderim çok güzel çok beğendiğim kıza bende gider çirkin derim sen bana hemen inanican mi? kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş diye bir lafta var şimdi
Bu bahsettiğin yakışıklı senmisin yoksa?
İnanırım evet. çünkü bu senin zevkin der geçerim sorgulamam.
Tamam bunun garantisini nasıl veriyorsun işte nasıl emin oliyorsun bunun cevabını ver bana beni tanıyor musun
Kardeşim kulaktan dolma bilgilere hep inanıp duruyorsun ya kız erkeğe sahip olsaydı bir gün sonra yakışıklı diyecek sahip olamadığı için çirkin diyor bizde onu yaşıyoruz yani yaşamışız biliyoruz ki sana bunu söylüyoruz ama anlat anlat karşıyı ikna edemezsinki işte neyse bb
demekki ona gore tas gibi degilmis
demekki diye bir şey yok kanka doğru 1 tanedir dünyanın en yakışıklı insanı seçilmiş bir adama instada tiktokta kızlar tarafından o kadar etkileşim alan bir adama burada gelip beğenmiyorum derlerse ben daha ona inanmam şimdi
Siz herşeye inanıyor musunuz böyle biri bir şey dedimi doğru söylediğinin garantisi nedir burada?
Onlar sahip olamadıklarından öyle söylüyor.
Ama sosyal medyada ben görüyorum adamı sürekli kızlar paylaşıyor etkileşim yapıyor yorumlari okiyorum aşkım çocukluk aşkım ilk aşkım şimdi o kadar kız böyle söylediğine göre paylaştıklarına göre bu adamı bu adam yakışıklıdır yani çoğu kızın dediğimi doğrudur yoksa az bir kızın dediği mi doğru sence?
Güzellik göreceli ama bir erkeği Toplumdaki kız kesiminin %70 80 i beğenip geri kalanı beğenmiyorsa o yüksek kesimin dediği doğrudur yani buda bir gerçek.
ee tamam göreceli zaten göreceli olmasi konusunda hemfikiriz biz, mesela Sudefitide çok kişi beğenir ama ben beğenmiyorum mesela, fiziği bana güzel gelmiyor. Bence Sude fit abartılıyor yani bana kalırsa güzelde değil.
Ama bir kız erkeğin dış görünüşünü yorumluyor ya, yorumlarken kendinede bakıyormu kendi nasıl doğal hali nasıl, doğal haliyle nasıl görünüyor, mesela ben doğal halimle iyi görünüyorum. günümüzdeki kızların çoğu makyajla güzel oliyor makyajla güzelleşiyor, ben doğal güzel kız çok nadir görüyorum.
Haklısın doğal yakışıklı erkek oda nadirdir, ama onunda hakkıdır yani kendi gibi iyi görünen birini bulmak.
Michele morrone değilseniz kesin sesinizi
Gereksiz eleştiri gizli hayranlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, sorma ya! 😏 Bence o tamamen 'Ben kolay lokma değilim' havası! Bir de böyle beğenmeyip farklı görünme çabası var. Sanki herkesin beğendiğini beğenmeyince daha cool oluyorlar, biliyor musun? Ya da belki gerçekten tarzları değildir, ne bileyim. Ama çoğu zaman dikkat çekmek için olduğunu düşünüyorum, ah bu sosyal medya! 💅