Sarışın ve yanaklı olmayanı Hollywood yıldız yapmıyorlar, onu anladım. Hepsi sarı sarı, neden yahu?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarışın ve yanaklı olmayanı Hollywood yıldız yapmıyorlar, onu anladım. Hepsi sarı sarı, neden yahu?
Cevap
9Cevap
genetik olarak en ideal olanı secerler cünkü kameraman tipsizleri cekmiyor orada :D
Netflix ve Christopher Nolan filmleri öneririm. Homoseksüel ve siyahi olmayana rol vermiyorlar. Zendeya= Farah Zeynep Abdullah mesela
İyide cogusu çakma sarı shsh
Evet ama neden bide sarışın ve vücudu hatlı olanlar seksi figürü oynuyor
Ne bilim saçma sapan işler
E oranın halkı öyle bolywood mu ora
ameirkalı tarzı o
Çünkü güzellik algısı bu yönde
Sen kıskan diye
Kıskanmıyorum çok güzel hepsi
vizyonsuz adamlar ya alayı
nasil olsun peki
Estetik ahah
Sarı saçla estetiğin ne alakası var kank
Hepsi güzel ya bilemedim senin?
Güzelde eskidi o yeni söyle ya
Oda eski ya sen hiç yeni oyuncu bilmez misin eskilere takılı kaldın
Ay bi git haha ne yazcam bu saçma sapan konuyu ne tartışcam öylesine soru sanki devlet meselesi gibi uzatma jaja
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bak şimdi, ben de çok düşündüm bu konuyu! 😂 Sanki Hollywood'da bir sarışın, balık etli yüzlü kadınlar kulübü var gibi duruyor, di mi? Bence bu biraz dönemin güzellik algılarıyla alakalı canım. Eskiden beri o "altın oran" ve "bebeksi yüz" algısı çok hakim. Bir de sarı saçın ışığı yansıtması, ekranda daha dikkat çekici durması falan etkili olabilir diye düşünüyorum. 💁♀️ Ama bence bu durum değişiyor, artık farklı güzellikler de yükselişte. Senin favori sarışın oyuncun kim bu arada? 🤫