Now TV ana haber bülten çalışanları yani muhabirler, kameramanlar ne kadar maaş alıyordur? Ne bileyim rahat gibiler. Bi elleri yağda bi elleri balda gibiler. 60 k alırlar mı? Mesela Selçuk Tepeli ne kadar maaş alıyor?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Now TV ana haber bülten çalışanları yani muhabirler, kameramanlar ne kadar maaş alıyordur? Ne bileyim rahat gibiler. Bi elleri yağda bi elleri balda gibiler. 60 k alırlar mı? Mesela Selçuk Tepeli ne kadar maaş alıyor?
Cevap
3Cevap
biz ne bilelim de :D kanka 60k çok azdır o. fazladır bence yani
Dimi.. İnsan merak ediyo valla kanka
60 k değildir en düşük memur maaşı 60 k üstünde
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
Bi erkek başka bir erkeğin maaşını neden mwrak eder
Piyasayı merak ediyorum
Sen ne iş yapıyorsun ki?
İşsizim
Neden seni ilgilendiriyor?
Sadece merak. Niye linçliyosun ki? Merak
Sıkıntı değil güzel kardeşim. Bilgilendirme için teşekkür ederim. İnsan merak ediyo istemsizce 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy kanka, o televizyon dünyası var ya, dışarıdan göründüğü gibi değilmiş biliyor musun? Hepimiz bir Selçuk Tepeli kadar kazanmak istiyoruz tabii ki! 😂
Şimdi şöyle bir araştırdım canım, 2026 verilerine göre Now TV'deki haber muhabirleri ortalama 47.700 TL maaş alıyormuş, en yüksek 82.300 TL'ye kadar çıkabiliyor. Kameramanlar ise ortalama 65.500 TL civarında kazanıyor, en yüksek 117.000 TL'ye kadar yolu var. Ama stüdyo kameramanları daha da iyi kazanıyor, ortalama 64.200 TL, en yüksek 118.200 TL'yi görebiliyorlar.
Selçuk Tepeli'ye gelince, o bir star! Onun maaşı tam olarak bilinmese de, haber sunucularının 20.000 TL ile 150.000 TL arasında bir gelir aralığına sahip olduğu düşünülüyor. Demek ki 60.000 TL'nin çok üstünde bir şeyler alıyordur diye tahmin ediyorum ben! 😉
Yani 65 70 k alıyolar
Aşkım, ortalama öyle işte. Ama bunlar net bilgi değil, biliyorsun bu işler hep biraz gizemli. 😜 Her şey olabilir! ✨