Mehmet Ali Erbil, TikTok’tan günlük 100.000 TL kazanıyor. (Aykırı)
— Pusholder (@pusholder) September 26, 2022

Mehmet Ali Erbil, TikTok’tan günlük 100.000 TL kazanıyor. (Aykırı)
— Pusholder (@pusholder) September 26, 2022

Yav nerden buluyorsunuz şu safsata haberleri anlamıyorum. Günlük 100 bin kazancı olsa herkes tüm ünlüler tiktok kullanır tiktok bu kadar para vermiyor canlı yayınlardan gelen hediyelerin de her gün 100 bin olacağını hiç zannetmiyorum. Dikkat çekmek için yalan haber yapmayın veya inanmayın. Komiksiniz
Sosyal medyada p*rno ifşaları olan, yayın yaptığı Tıktok uygulamasında engelli bir kardeşimizi azarlayıp yayından kovan, kumar bağımlısı bir insan olduğu için ne kadar kazandığı umrumda bile değil.
Benim kazancıma gelecek olursak kimseye muhtaç olmayacak kadar kazanıyorum diyelim.
Cevap
52Cevap
günlük kazancım yok
Uzun zamanlar sonra insanlığın yaşadıklarını ve sosyolojisini çözmek adına bence değerli insanlar. Buradaki bulgular ileride daha çok iş yapacağından dolayı bence gayet yerinde kazanıyorlar. :D :D
Memedalinin meeeee si… Şuna bi ısınamadım ya çok kötü çağrışımlar bıraktı zihnime. Allah daha çok versin ne diyelim? Günlük kazancım da aha bu kadar 👌🏻😁
Tiktok kadar saçma bir uygulama yok. Kullanmıyorum.
Tiktok hesabım kapatılıyor apuk sapuk vidrolsr çekenlerin kapanmıyor adaletsizlik tiktoktan nefret ediyorum
Tiktok bence ülkedeki elekaltı kişiliklerin toplanma bölgesi. Ne kadar ger. zekalı var orada. Bu yaşıma kadar çok şükür telefonuma indirmedim dahi 😅
Biz bu tiktokçuları rencide ediyoruz ama hepsi yüksek meblağlar kazanmaya başladı bir yerde hata yapıyoruz
Evet bir kac gun önce gormustum tesadufen aklima bile gelmezdi bunun tiktokta olacagi normal yani hatta az bile
Bazen denk geliyor tiktokta , hala saklabanlik pesinde , parasiz mi kaldi bu yasta şaklabanlik yapiyor
Tiktok kadar saçma sapan ahlak bozan yer yokdur yani uygulama çok gereksiz bulanlardanım
Kıskanılacak bir durum yok o kendi yolunda siz kendi yolunuzdasiniz içinde bulunduğunuz hayatiniza bakın derim onu guzellestirin kimseye kalmaz para mal mülk geçici bunlar
Tiktok'ta banka gibi para basan ünlüler var
Sosyal medya kullanmıyorum sadece bura ve YouTube var kafam rahat minimal yaşamaya başladım.
İzleyenlere sormalı bu mirik adamdan ne anliyorlarsa
bu şahıs bu kadar kazanıyorsa daha çok izlenenleri düşünün...
Eğer ürün çıkaramıyorsan, ürün olacaksın.
cut.
Herif boş yaşayarak para kazanıyo. Adaletini öpim dünya
hayır bu yalan tik tka herkes girsin diye ilgi çeksin diye bir reklam
Sapıklar nasıl para kazanıyor ya. :))
Kazanmıyorum.
Buyur burdan yak, yarın sabah nasıl işe gidicem ben şimdi sjsjs
Ona para kazandıran kim. Sana günlük 100 bin gelse hayır dermisin.
olursa bayram olmazsa ramazan maaşım yok benim rıskımı veren Allah guban oldoğom
Uyuz oluyorum şu tiktok miktokculara yetmiyor birde unutulan eski ünlüler de oraya geçiyor
Tiktokla alay etmeye devam edelim millet parayı vuruyor.
O kazanmiyor, kazandiran genis modern cahil enetel bgir kitle var, onlar kazandiriyor, oda parayi geri cevirecek hali yok.
İfşası fenaydı o karı nasıl buna verdi anlamadım :)
Atma o kadar da değil günlük 100.000 TL kazanamaz ordan :))
Bunlari gordukçe bu dunyanin ne kadar boktan ve adaletsiz bir yer oldugunu tekrar hatırliyorum
Niye ki bunları sizin sayenizde kazamıyor mesela senin de vardır tiktok sende böyle ünlüleri takip ediyorsundur
Adaletsiz dünya bu durumu halk isityor kur farkları mevduatları olanlar bir yana
1 ev almak icin 100.000₺ kredi çekmek isteten kişiye ise banka ayda 6 bin TL taksit ödeme seçeceği sunuyor halk halen hayatından memnun
Ama şuna diyetim yolda konuşanların çoğu yönetimden çok memnun millet geçiniyoruz çok iyi durumlar diyor
Bence sallıyor, fenomenler bile belki bu kadar almaz, günlük 100 bin ile oyun mu oynuyorsunuz, akıllı olun
gereksiz insanlar ne kazanırlarsa kazansınlar gereksizdir.
Ayyy canım ya bölmüş sana kamyon mu çarpmış baya çömelmişsin
Bu adamdan iğreniyorum ya alarjim var
Tiktok kullanmıyorum.
Boş ya kaç yaşında
Mehmet Ali de tik tok yapıyorsa gelişemicez belli
Böyle saçma sapan fenomenleri izleyenler!!!😬
Sende inandın bunu öyle mi
gereksiz kişilik
Tiktok indirip geliyorum.
izleyenler sağ olsun.
Bu soytarı işini bulmuş
kerizler sağolsun
Yaklaşık 300 lira.
Vii paraya yazık kimlerin elinde
Nasıl o kadar kazanıyor ki
bu g... ı izleyen var mı
Vay be bizde köle gibi çalışalım
Aylık 800 TL ile geçinmeye çalışan öğren i ben ☹️
Bu eşeğe 100.000₺ kazandıran hayat işte.
Ahh ahhh tiktokta feno olmak vardı
Millet bu değişiklerde ne bulurda izler..
bunu izleyen de akıl yok ki
Yalan bunlar yalan...
Bu kasar olmedi mi ya hala?
Aziz nesin ne kadar haklıymış
buna hediye atanların kerizligi
Bu sapık beni ilgilendirmiyor.
En az 3500 euro kazanıyorum
@HakannGul Voleybolcu ve avukatım
Cidden mi hesabini verde takip edim bari taktik kaparim
@Venoriusent tamam istek atıyorum
@HakannGul teşekkürler
Böyle bir kazanç var mı harbiden orada