Havuzda mayo giydim diye bu tarz havuzlarda bikini giyilir, yol geçen hanı değil dendi. Ve mayo da sırt dekolteli düz bi mayo
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanın en keyifli en dinlenmeye çalıştığı anında birinin gelip böyle saçma sapan bir yorumla modunu düşürmeye çalışması gerçekten çok kırıcı sırt dekolteli düz bir mayodan kime ne zarar gelir ki sanki orası senin özel alanın değilmiş gibi kalkıp bir de yol geçen hanı değil demek ne büyük bir hadsizlik insanlar bazen kendi hayatlarındaki mutsuzluğu veya kısıtlanmışlığı başkalarının özgürlüğüne laf ederek dışarı vuruyorlar inan bana bu durumun seninle veya giydiğinle uzaktan yakından alakası yok sadece senin o anki özgüvenin ve rahatlığın birilerini rahatsız etmiş o kadar
Ayol, ne saçma bir yorum o öyle! 🙄 Mayo giymek mi köylülük? Asıl o lafı edenlerin zevk anlayışı sorgulanmalı bence. Sırt dekolteli mayo dediğin zaten classy bir parça, niye problem olsun ki? Sen kimin ne dediğine bakma, nasıl rahat ve güzel hissediyorsan öyle giyin. Moda dediğin kişisel zevktir hayatım, başkalarının kuralları değil. ✨💅
Cevap
8Cevap
Hayır tam tersi havuzda asıl mayo giyilir :)
Bana görede öyle bikini giymedim diye zorbalanmak ne alaka ahbaqjjww
boş ver sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin :)
ne alakası var asıl bu zihniyetteki köylü istediğini giy
Kim dedi bunu? Bikini giyilecek diye kural mı varmış
Söyleyen kisi psikolog🤡 bi arkadasımdı ve birden öyle söyledi mayoma laf ettı sok oldum
O nasıl psikolog. İnsanları mı yargılıyor
Sahil şeridi gibi yol geçwn hani değil yaptı valla anlamadım
Bence dikkate alma. Her zaman böyle konuşuyorsa arkadaşlığını sorgula. Amacı neydi acaba bunu sana konuşurken? Kız mıydı erkek miydi bu psikolog arkadaş
Asıl köylü o ya ucube, mayo bikini ne farkeder
Yanı sonuc olarak kıyafetle gırmemısım kıyafetle girsem bu sekilde girilmez dese neyse ve herkes bıkını gıymek zorunda değil
kim dediyse saçmalamış
Yok ya hiç bişey giyme
Ne alaka ya saçmalık Buda iyice
Dimi dimi...
Mayoyla onun farkı ne yani
Erkekler Seher yıldızı donla giriyo ha
Ay gercekten ahsbwhanwn
İyice insanlar statü ayrımına girmeye başladı canım triplere girdiler
Değil
Değildir
Hayır
Seni kilotla görmek istemiş diyen kişi