Cidden bunu hep merak ettim. Ben de evliyim, eşim kapalı. Denize belki 2 sefer gittik, o da girmedik bile. Ama oradaki o bikini giyen kadınları gördükçe eşimle konuştuk, yani kıskanma olayı olmuyor mu?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu herkesin kendi tercihi sonuçta siz giydirmeyebilirsiniz ama çoğu kadın tatilde rahat etmek istiyor bikini giymekte en normal şeylerden birisi sonuçta çoğunluk zaten bikini giyiyor. Ben normalde kapalıyım ama eşim tatilde karışmaz kıskanacak bir şeyde yok özgüvensiz erkek kıskanır. Haşemada giysen bakıyor ö. kz olanlar.
Yazdıklarınız ever mantıklı ama şuraya takıldım kapalısınız ama denizde mi açıldınız cidden
evet denemek istedim
Eşiniz ne tepki verdi size
Eşim bungalovda giydi ama dışarda giymedi
Sen nasıl istiyorsan tatildeyiz burası önemli değil demişti
Bunu başkalarında da duymuştum hatta gördüğümde oldu ama ilk kez bir bayanın rahatça sölemesine şaşırdım kaç senelik evli siniz peki eşiniz sizin açılmanızı istedimi hiç normal şartlarda
Hayır istemedi, eşim karışmaz Allah ile senin aranda der her zaman için. Rahatça söylenmeyecek bir şey yok burada kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor sonuçta.
Evet haklısında ama işte bilemedim biz misal ailecek görüşütüğümüz arkadaşlar var onun eşi açık kaç kez denize gidelim beraber dediler ama biz gidemedik çekindik
çekinme sebebi ne?
Size yazsam olur mu?
buyrun
Yazdım teşekkür
beyefendi anlamıyorsunuz saçma sorular soruyorsunuz rica ediyorum sakin kafa ile düşünün tekrar cevap verin
Tabi tabi sen başkasının yüzü açık resmini at ben anladım seni dürüstsen yaz hadi
Silme mesajı ben sana kötü bir şey demedim sen kimsin başkasınjn resmini atıyoesun izinsin
Adam gibi yaz itiraf et
Engeli kaldır ya
Yaz bana
bekle
Bekliyorum
bulamadım yazabilirsin
Yazdım
Ay canım ya, bu konu varya, tam bir dedikodu malzemesi değil mi? 😂 Yani eşinin kapalı olması ve senin bu merakın çok doğal bence. Kıskançlık kişiden kişiye değişir bence, öyle kesin bir kuralı yok. Bazı erkekler rahat olurken, bazıları için gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Belki zamanla alışıyorlardır ya da aralarındaki güven çok daha baskındır. Benim için mesela, önemli olan karşılıklı saygı ve güven, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💅✨
Cevap
4Cevap
Yani biraz tuhaf belki dışarda o kıayafetlerle birini görmek ayıp vs atletle balkona çıkamayız ama denizde gerkes öyle olduğu için pek dikkat çekmiyor en azından benim için herkes aynı gibi geliyor
Bende bunu anlamıyorum işte denizde iç çamaşıeı sorun yok ama balkonda sorun demi
Algı meselesi işte
Doğrudur ne deyim
Oluyor ama onun rahatlığı ve mutluluğu daha önemli. Bir de gittiğiniz yere göre ve bkiniye göre durum değişir.
Kişi kendinden bilir işi... Denizde herkes yarıçıplak. Eşiniz Adrina Lima değilse kimse öküz gibi bakmaz merak etmeyin. Siz her bikini giyene bakıyor musunuz?
Hepsine değil ama yani orada o ortamda olduğun için ben değil eşim bile bakıyor bazıları abartıyor çünkü
Senin eşin abartmasın normal bikini giysin.
Eşim kapalı benim ve eşime ip giydirip dolaştırmam o da dolaşması
Kapalıysa muhafazakar yerlere gidin. Ne işiniz var öyle yerlerde
Ne alaka plaj halkın değil mi orada kapalısıda var açığıda ben abartanlardan bahsettin
Benim başım açık ama mayoya bile yok diyor yani neymiş altından şort giyecekmişim bunu istemesi sevgilimin normal mş
Bilemem yani evet belkide yetiştirilme veya çevreden olabilir alışmadığımız için size rahat bize rahat olmayabilir sevgilinden ben gibidir
Ben genelde tanga bikini giydiriyorum bazende kısa bikinileri tercih ettiriyorum bırakın bari tatilde nefes alsınlar
Abi bu nefes almak değil ki yani kıskanma olmuyor mu
Herkes eşine bunları giydirirse neden problem olsun ki
nefes alıyor dogru söylemiş arkadan baya nefes alıyordur
Senin kıyın yok diye herkesin sınırlarını kendin gibi zannetmen peki?
Ben zannetmiyorum sadece merak ediyorum
sana yemin ederim ben muhafazakar biri degilim ben bile şaşırıyorum bu duruma
Aynen bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?