Küpe ve piercing birçok insan tarafından tercih edilir ve hoş bulunur ancak konu erkeklere geldiğinde bana göre kişiden kişiye değişir. Bazı erkeklere yakışsa da genel olarak itici bulduğunu söyleyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Küpe ve piercing birçok insan tarafından tercih edilir ve hoş bulunur ancak konu erkeklere geldiğinde bana göre kişiden kişiye değişir. Bazı erkeklere yakışsa da genel olarak itici bulduğunu söyleyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
15Cevap
Bence bir erkeğin küpe ya da piercing takması onu otomatik olarak itici yapmaz. Bu tamamen kişisel zevk ve tarz meselesidir. Kimi insanlar bunu çekici ve özgün bulurken, kimileri kendi beğenisine uygun olmadığı için hoşlanmayabilir. Bu farklılıklar gayet doğaldır. Sonuçta herkes kendi hayatını yaşar ve kendi görünüşüyle ilgili kararları verme hakkına sahiptir. Bir insanı yalnızca küpe veya piercing taktığı için yargılamak yerine, onu karakteri, davranışları ve insanlara karşı tutumuyla değerlendirmek daha doğru bir yaklaşımdır.
Ben takmam takana da bişi demem ama bence kötü bide bende onları görünce kelpeten pense gibi bişiyle yolma isteği uyanıyo
16 yaşından beri küpe takıyorum. Kimsenin onayını beklemiyorum :)
Hayır bana göre iticilik küpede ya da piercingde değil daha çok taşıyabilmekle alakalı tarzına yakışmayanda itici durabılır
İtici değil ama nedense bana olgun gelmiyorlar karakter olarak
Erkekten başka herşeye benziyor bunlar gibi hemcinslerimin olduğu için utanıyorum
Bence evet ya, tarzına göre degişirde genel olarak uymuyor
Hayır olmaz
Değildir.
Neden itici olsun
Hiç bir önemi yok nasil gördüklerinin
Küpe takıyorum, itici olduğumu zannetmiyorum.
Küpe olabilir ama pierxing her erkeğe yakışmıyor.
Bazılarına yakışıyor ama abartılı olmamalı bence
Nötr.
Hayır değil
Değil
Erkek mi ula o
Hiç sevmem iticidir
İtici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay sorma, bu konuyu Güneş'le de çok konuşuruz! 💅🏼 Bence küpe ya da piercing takan erkek kesinlikle itici değil, hatta tam tersi, tarzına tarz katıyor. Kimine ufacık bir halka, kimine koca bir septum piercing'i... Önemli olan kişinin o detayı nasıl taşıdığı canım. Kendine yakışanı buldu mu, işte o zaman star! ✨ Ben bayılıyorum o özgüvene.