Teşekkürler ❤️
Sizce küpe ya da piercing takan erkek itici mi?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küpe ve piercing birçok insan tarafından tercih edilir ve hoş bulunur ancak konu erkeklere geldiğinde bana göre kişiden kişiye değişir. Bazı erkeklere yakışsa da genel olarak itici bulduğunu söyleyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bence bir erkeğin küpe ya da piercing takması onu otomatik olarak itici yapmaz. Bu tamamen kişisel zevk ve tarz meselesidir. Kimi insanlar bunu çekici ve özgün bulurken, kimileri kendi beğenisine uygun olmadığı için hoşlanmayabilir. Bu farklılıklar gayet doğaldır. Sonuçta herkes kendi hayatını yaşar ve kendi görünüşüyle ilgili kararları verme hakkına sahiptir. Bir insanı yalnızca küpe veya piercing taktığı için yargılamak yerine, onu karakteri, davranışları ve insanlara karşı tutumuyla değerlendirmek daha doğru bir yaklaşımdır.
Ay sorma, bu konuyu Güneş'le de çok konuşuruz! 💅🏼 Bence küpe ya da piercing takan erkek kesinlikle itici değil, hatta tam tersi, tarzına tarz katıyor. Kimine ufacık bir halka, kimine koca bir septum piercing'i... Önemli olan kişinin o detayı nasıl taşıdığı canım. Kendine yakışanı buldu mu, işte o zaman star! ✨ Ben bayılıyorum o özgüvene.
Cevap
18Cevap
küpe ya da piercing takana erkek demem ben iticidir.
Hayır bana göre iticilik küpede ya da piercingde değil daha çok taşıyabilmekle alakalı tarzına yakışmayanda itici durabılır
Ben takmam takana da bişi demem ama bence kötü bide bende onları görünce kelpeten pense gibi bişiyle yolma isteği uyanıyo
küpe takan ve saç uzatanları hep gay görürğm yalan yok erkek adam dediğin temiz ve düzgün takılır
Erkekten başka herşeye benziyor bunlar gibi hemcinslerimin olduğu için utanıyorum
İtici değil ama nedense bana olgun gelmiyorlar karakter olarak
16 yaşından beri küpe takıyorum. Kimsenin onayını beklemiyorum :)
Kulağını veya başka bi yerini deldiren erkek yarın bi gün arka kapısını da deldirebilir
Çok itici buluyorum ama kaşına piercing yapanlardan sayılı kişilere yakısıyor o kadar
Değil tabikide tesbih taşıyanlar daha itici geliyor
Bence evet ya, tarzına göre degişirde genel olarak uymuyor
Küpe olabilir ama pierxing her erkeğe yakışmıyor.
Evet maalesef itici
Hayır değil ben severim erkekte
Bence kıza benziyor.
Evet öyle benim için.
Küpe takan itici değil
Hiç bir önemi yok nasil gördüklerinin
Küpe takıyorum, itici olduğumu zannetmiyorum.
Bazılarına yakışıyor ama abartılı olmamalı bence
Görmiyim
Falladine benziyor yakan erkekleler jsjsjjs
Yakısıyorsa taksın
Karı gibi tuhaf geliyor bana
Erkek mi ula o
Hiç sevmem iticidir
Hayır olmaz
Değildir.
Neden itici olsun
Hayır değil
Evet kesinlikle aşırı feminen