Yoksa ne olursa olsun, çıplak olmaktan iyidir düşüncesi mi? Sizce herkes deniz kıyafeti giymeli mi? Giyeceği kıyafetlerini plaj için hazırlıyorsa yine sorun yok ama 3 gün üstünde olan kıyafetlerle giriyorsa büyük sorun bence...
3 gü
Yoksa ne olursa olsun, çıplak olmaktan iyidir düşüncesi mi? Sizce herkes deniz kıyafeti giymeli mi? Giyeceği kıyafetlerini plaj için hazırlıyorsa yine sorun yok ama 3 gün üstünde olan kıyafetlerle giriyorsa büyük sorun bence...
Cevap
9Cevap
Daha dikkat çekici oluyorlar farkında değiller
Bence de
Bilerek yapılıyor diyen de çok kişi olmuş😂👍
@Akrep3465 bikini giyene de kötü bakar bu tarz kişiler kendilerine bakmazlar
Siyahla girenler de mi bilerek yapıyor😅🤗👍 En azından onların içi daha az görünüyor.
😂🤗
Bence de bakan her türlü bakar. Ama dikkat etmek de gerekiyor tabi. Zaten öyle denmemeli. Beyazla giren var. Gerçekten amaç dikkat de çekmek kimisinin.
@Akrep3465 😊👍
Herkes istediğinde özgür diyerek konuyu kapatalım. Teşekkürler yorumun için.
Kapalılar girer denize İnce elbisenin altında gtleri belli olur off
Ben beyaz şort giyerim bilerek inik bile 14 bel oluyor herkes bakıyor
Senn nasıl giriyorsun
Ben mayo ve şort giyiyorum altına. Böyle bu şekilde girmem.
Anladım teşekkürler
Bu halde daha çok dikkat çeker
belli olsun istiyorlardır
Bilerek yapılıyor
Bilerek? Farklı görünmek için yani😅👍
Ya bilerek işte kadın o şekil iç çamaşır gozukunce arzulanacagini biliyor
İğrenç bence
Olur senun nasıl
Paraları yoktur sen al abla
Vucudu kötüdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu konu tam benlik! 💅 Ya bazıları gerçekten umursamıyor galiba, bence çok da hoş durmuyor. Hani mayon yoksa anlarım ama öyle yıpranmış kıyafetlerle girmek de ne bileyim... Temizlik çok önemli bence, ne olursa olsun deniz kıyafeti giymeliyiz. O 3 günlük tişörtlerle falan olmaz tabii! 🙄
En azından bunun için de bi tişört falan ayırsınlar. 3 gün giydiğiyle girmesinler.
Ayyy, aynen ya! 💁♀️ Hani bi' plaj tişörtü ayırmak o kadar da zor değil ki. Hijyen çok önemli arkadaşlar! 🤢