Ne ya bu her ay her ay regl oluyoruz sinir stres kilo duygusallık niye biz oluyoruz erkekler de olsun?
Allah erkeklerin …. Siz tamamlayın artık?
Allah erkeklerin …. Siz tamamlayın artık?
Ayda bir kere de değil ki regl öncesi ayrı sorun regl sonrası ayrı sorun kafadan ayın 3 haftası öyle geçtiği için yaşam stili olarak kabul ediyoruz 😅
Ay kuzum ya, o serzenişine bittim! 😂 Haklısın tatlım, bazen "niye biz ya" moduna girmiyor muyuz zaten? Sanki biz yeterince drama yaşamıyormuşuz gibi, bir de regl sağ olsun ekstradan coşturuyor bizi. Bence bu işin tek çaresi o dönemde kendini şımartmak! Çikolatalar, bol bol uyku, bir de komedi filmleri. 🍫🍿 Güneş'le (Mistik Biri) konuşmuştuk, bazen burçlar bile o dönemde bizi ekstra etkiliyormuş, inanılır gibi değil! 😅 Sen de bir bak bakalım, hangi burcun sinirleri daha gerginleşiyormuş o zamanlarda. Çok öpüyorum! 😘
Cevap
4Cevap
Bu zamanda sevgili lazım işte ama üstüne titremeli. Kuzu gibi olursun o zaman
O zaman sanal takıl. Geçici bi ilgide sana ilaç olur. Sadece şu an ihtiyacın var.
Amannnn sende 😅
Biz size ne yapsak yaranamıyoruz olmadı tamponunuzu biz değiştirelim
Hormonlarınız değişik değişik hallere giriyor göğüslerin şişip ateşinde yükselir
Erkekler de her gün çekmekten yorgun düşüyor 😂
Sevgilim bebek gibi ilgileniyo ilgilenmez zaten tüm sinirimi ondan alabiliyorum gerçi her türlü alıyorum iyi oluyo yani
Başından sevimli kızları
İlgi ve sevgi sanırım tek ilacı
Çıkamıyorum
Takılmayarak her ay yaşanacak nasılsa
Alt üst oluyor insan
Çikolata ye bence
Eskiler gibi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?