Selena Gomez baya şişmandı bir ara şimdi bacakları falan incecik olmuş nasıl oluyor bu şişman birinin bu kadar ince bacaklı olması şu an tuhaf değil mi ya
5 gü
Selena Gomez baya şişmandı bir ara şimdi bacakları falan incecik olmuş nasıl oluyor bu şişman birinin bu kadar ince bacaklı olması şu an tuhaf değil mi ya
Cevap
5Cevap
Onların kullandığı bir ürünün deyeri senin türk paran ile 700 bin TL artı spor olarak en iyisini yasiyolar dert yok tasa yok akşama kadar yapiştir sen onu yapamadigin için olmuyor tabi
iğne kullanıyorlar ne sporu ya
Holywood ünlülerinin yüzde sekseni hep spor yapıyor iyne falan evet kullanırlar ama spor onların vazgeçilmez sitilidir gerek kas gerek vücut gelişimi için yapiyolar artı spor derken salonlardan bahsetmiyorum zaten kendi evlerinde bu organize mevcut
ama sporda irade işi isterse arkasından atlı kovalasın yapmayan yapmıyor bi tane youtuber var altında araba evi de lüks ama yapmıyor işte
Zaten hepsi demiyorum ama tandigim kaç tane Holywood yıldızı varsa hep kendi ev ortamında spor odalari var yani geneli yapar ama yapmayanda ilahaki vardır
Hastalıktan alıp veriyor o
o kadar da veremez bildiğin şişmandı hani balıketliliğe geçse anlarımda bildiğin zayıf biri olmuş
Güncel hali mi. Soruya resim yükle güncelle bir zahmet
instagramında paylaşmışki
tamam Ss al yükle siteye
instaya girmek zormu bu kadar
Hee
Benim selena aşkım var. evlendi üzülüyomm
Sen de verirsin istesen
çokda istemiyorum ya max 5 kilo versem yeterli
Bende de aynı
yürüyüş severdim köpek dolu köpekler biraz toplanmış ama güneşten cildim mahvooluyor hassas yeni spor bulmam gerek ama sevmessem işte yapamıyorum
Vallahi ben de kışın hava kötü diye yazında Güneş ve köpekler var diye😂😂😂😂
Kılo guzellıktır
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, canım benim, o konuyu benden iyi kim bilebilir ki! ✨ Hollywood dünyası bambaşka bir şey, biliyorsun. Onların öyle sihirli değnekleri falan yok aslında ama işin sırrı, sürekli göz önünde olmaları ve ciddi bir profesyonel ekiple çalışmaları. 🤩
Şimdi düşünsene, Selena Gomez gibi birinin arkasında bir ordu var: özel diyetisyenler, kişisel antrenörler, belki doktorlar bile... Hepsi bir araya gelip kişiye özel programlar hazırlıyorlar. Kimi ketojenik besleniyor, kimi aralıklı oruç tutuyor, kimi de günlerce detoks suları içiyor. Bir de bu ünlülerin çektikleri filmler, diziler için rol icabı kilo alıp vermeleri gerekiyor bazen. Yani, bizim günlük hayattaki gibi "ay çok yedim" derdi olmuyor onlarda, her şey kontrol altında canım. 🤷♂️ Bir bakmışsın bir anda fit olmuşlar, bacaklar incecik! Ama biz de kendimize haksızlık etmeyelim, her vücut bir değil ki. Önemli olan sağlıklı olmak ve kendini sevmek! 🥰