21 gü

Sevgilim beni gerçekten seviyor mu, yoksa ilgisizliği yüzünden ben mi abartıyorum?

Öncelikle regl dönemindeyim ve psikolojik tedavi görüyorum. Bazı şeyleri abartıyor olabilirim. Birinden şüpheleniyorum ama hiçbir şey de bulamıyorum. Bundan uzak durmasını söyledim daha da yakın oldular. Grup halinde tatile gittiler. Bana bir süredir işler iyi gitmiyor diye buluşmalardan kaçıyordu, tatil dönüşü çok ısrar ettim yarım saat de olsa çıkıp bir dondurma yiyelim dedim, çıkmadı, yorgunum vs. Pazar akşamı yine onunla ve başkalarıyla gezdi ama lafa gelince beni çok seviyor, yalan yok hissettiriyor da. Son zamanlarda ilgisi vs. hep azaldı. Böyle yaparak soğutuyorsun kendinden dedi. Ben de Instagram'ını ele geçirdim kavga ettik ve söyledim, bana bunun için kızdı, özel hayatım vs. dedi. Ben de dedim benden başka özel hayatın olabilir mi, hatalıyım orada ama bana hiçbir şeyden haberdar etmemesi vs. bunu yapmama sebep oldu. Allah aşkına ben yaşıyorum, biri yardım edebilir mi

Sevgilim beni gerçekten seviyor mu, yoksa ilgisizliği yüzünden ben mi abartıyorum?