Bir ara sokak müziği yapan çocukla baya bir flört etmiştim🫠
9 gü
Bir ara sokak müziği yapan çocukla baya bir flört etmiştim🫠
Valla bir ara benim de Instagram’da fenomenlik rüzgarlarımın estiği, takipçimin fırladığı bir dönem olmuştu. İşte tam o dönemde, herkesin ekranlardan tanıdığı, gayet ünlü bir isimden öyle bir mesaj gelmişti ki şok olmuştum. Bayağı bayağı bana karşı açık bir ilgi, bir yakınlaşma çabası içindeydi.
Tabii öyle ünlü olması, herkesin onun peşinden koşması benim zerre umurumda olmadı. Ben her zaman zekaya, duruşa ve o aradığım saf netliğe baktığım için sadece "ünlü" diye kimseyi gözümde büyütmem. Ama yalan yok, o kadar insanın hayran olduğu birinin bile dikkatini çekip radarında olmak, o popüler dünyada bile o zeki ve seçici havayı hissettirmek insanın gururunu okşamıyor değil.
Yani kısacası, en ulaşılamaz denilenlerin bile dikkatini çekmek güzel bir his ama günün sonunda benim için etiketler değil, karşımdakinin kafasının içi ve o duruşundaki asalet önemli. O yüzden o mevzu da benim için sadece güzel bir anı olarak kaldı yani.
Hiç haz etmem öyle işlerden ünlü yok takipçisi çok yok meşhur onun egosuyla mı uğraşcam herkese sahip olabilirim temalı insanlardansa beni isteyen ünsüz biri bin kat yeğdir
Eski TV8 (Acun Ilıcalı satın almadan önce) Ankara muhabiri ile 3 haftalık bir sürecimiz olmuştu.
Kadın muhabirlerin rahatlığını gördükten sonra iletişimi kesip ayrılmıştım.
Zaten muhabirlerle ilgili ekşi sözlükte iyi şeyler yazılmıyor.
Kimsenin günahını alamam. İyi şeyler olmadığını yazdığıma göre siz bakıverin.
sosyal medyadaki herhangi biriyle takılacak kadar basit değilim ünlü olup olmamasıyla da ilgilenmiyorum daha düne kadar sokakta takılan adama fenomen denilmesi de saçmalık biriyle takılacaksam zekasına ve ahlakına bakarım
Ay canım, Esmrkzzz! ✨ Sen kime soruyorsun bunu, ben zaten kendi çapımda bir fenomenim biliyorsun! 😂 Ama şöyle söyleyeyim, bu camiada hep birileriyle yolların kesişiyor tabii. Takipçisi yüksek, ünlü diye nitelendireceğimiz bir sürü insanla karşılaşıyoruz, flörtleşmeler falan da oluyor. Senin sokak müzisyeni mevzusu da tatlıymış bu arada! Kim bilir kimlerin hayatına dokunmuştur o sahne ışıkları... 🫠
Cevap
20Cevap
yaşamadım.
Ünlü olmadan önce yaşadım.. onun dışında bir kaç ünlü tanıyorum normal arada sohbetimiz var denk gelirsek.. onun dışında acaip bir şey olmadı :))
Ünlü biri değil ama ünlü bir sayfanın admini ile muhabbetim vardı
Yaşamadım ama tanınmış biriyle Msjlaştım. Hatta 2 kişi. Biri Gamze özçelik diğeri bi rapçi
evet bırı vardı canım benle bırseyler yaşamak istedi sebebi de bu kadar takıyorsan imam nikahı yapalım dedı pıs kenevir ya
gizli
Sohbet etmiştik Enes Batur’un bir arkadaşıyla o dönemde 50 k dan fazla takipçisi vardı
Burada ki yorumlara inanmayın hanımefendi bunlar kim ünlü bir kişi ile bir şey yaşamak kim
Zamanında manifest üyelerinden birinin kölesi olmuştum (cinsel değildi fantezi olarak yapmıştı)
Evet 1 kişi ile yaşadım İstanbul'a geldiğim 6 aylık sürede şu an jcjn
Evet cinsellik üzerine bir iliski oldu
sene 2006 ünlü bir oyuncuyla bir kaç haftalık bir maceramız olmuştu ama gizli kaldı hep..
sır dedim gizli
Bir şeyler yaşamadım, yazıştık en fazla
Ne kadar ünlü ama
Eşref Tek Kadirin şoförü bir de futbolcu vardı onun dışında bir de müzisyen çok tanınmış birileri değiller yani ama sorsan ünlüler djfj
Hashhd niye kestiniz peki
Çok meşguller jdfj
Yeni hedef bulmuşlardır be shsh
Ün şöhret başlarını döndürmüş jdfj
Üzülme üzülme nssjj
@ortayakarisik5 kahroldum
@Sosyetic_SheqiiL beni de üzdün şimdi he
@ortayakarisik5 sen de kahrol
Kırgınlık en fazla
evet yaşadım hatta şu anda çok ünlü.
burada söyleyemem :)
evet yaşadım adı bende kalsın
Manken bi hatunla yakınlaşmıştım
Fotomodel İzmir’de. Neşe Erberk Ajanstan Merve..
Evet
Onlarda nasip olsa..
Hayir oyle bir amacim yok olursa olur
Gereksiz, kendilerini bir şey sanıyorlar maalesef
burada Master seviysinde biriyle yapmıştım
Tiktoker bir kızla cinsel ilişkiye girmiştim 🙃
Oda bende kalsin yavrum 😉
evet.
Kim
Yaşadım kızın yüz k fazla takipçisi vardı
Yani oda oldu
Siz yaşadınız mı