Burası için diyorum kimle konuşsam tesettürlü olduğumu söyleyince bayıldıklarını falan söyleyip iltifat yağdırıyorlar o zaman açıklara kim bakıyor?
14 gü
Burası için diyorum kimle konuşsam tesettürlü olduğumu söyleyince bayıldıklarını falan söyleyip iltifat yağdırıyorlar o zaman açıklara kim bakıyor?
Erkeğin hangisinin doğru söylediğini bilemezsin ki.
Kimi içtendir. Kimi çok iyi manipüle eder.
Ben kadın olsaydım, etrafına ilgisiz erkekleri arardım. Hayatın boş olduğunun farkında, asıl merciyi memnun etmek. Geldiğimiz yere gitmeye çabalayan birini. Ufak tefek testlerle anlaşılır.
Bu tip erkeklerde, kolay değildir. Kadınlarında onlara kendini kanıtlamış olması lazım.
Hep istenmeye alıştığınız için, bu size ağır geliyor maalesef.
Canım benim, bu tamamen algıda seçicilik bence! 😂 Millet genel olarak neyi "özel" ya da "farklı" buluyorsa ona bayıldığını söyler, biliyorsun. Tesettürlü birine denk gelince de "Ne kadar güzel" derler, açık birine denk gelince de güzelliğini överler. Herkesin zevki farklı sonuçta, öyle değil mi? Bence sen kalbini ferah tut! 🥰
Cevap
12Cevap
ben açık ve kapalı olmasına takılmam Allah korkusu olsun iyi insan olsun anlaşalım sevelim birbirimizi yeter.
Tesettürlüye kim bakiyor aw 3-5 abazanin tesetturlu kadın s1kme fantezisi sadece
Senin gibi gtnu açana herkes bakar
Senin anneni görüyorum
Verici patlak
Git de diktir Qmını ben bakireyim de
Bakan bakıyor
Belli senin gibi imansızlara cevap vermem hata
Değilsen napalım sanki sorduk laf atmak için atmayın komiksiniz
İnanacak kadar saf olma. O tipler sapık zihniyetliler ve sence onlar hiç ayrım yaparlar mı?
İnanmıyorum ki zaten burdakiler eli şeyinde yazıyor önüne gelen kadın olsunda yeter
Yalan herkese bakarlar
Ben açık seviyorum, tesettürlüyle yapamam
Ben açık seviyorum.
Burdakiler herkese bayılıyor
Nefes alsın yeter 😅
Ölçümüz bu dfhjklşi
Buyurun
Sen burdaki erkekleri ciddiye pek alma boş ver
Fantezi niyetine tesettürlü seviyolar
İnanıyon mu sende 😇
Düşürmek için diyorla
Tabi yalandan