Aşk İlişkileri Isırmadan sevenler samimiyetsiz değil mi? Mesya Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Öpüp, sıkıp, boğup, oralarını buralarını mıncıklayıp ısırıyorum, lütfen sen sevme diyorlar:// Isırmadan sevenler samimiyetsiz değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Niye olsun ben salyasına maruz kalmak zorundamıyım? 2 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Samimiyetsiz diyemem tercih meselesi ama ısırarak sevmek ve sevilmek kesinlikle tercihim hatta olmazsa olmazım, yalnız olmadığıma sevindim. 😊😉 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Isırmanın dozunu ayarlayamazsan ertesi günden itibaren bir hafta kadar bir süreyle insanlar zor durumlarda kalabilir. Bunu da düşünmen gerekir. 0 0 Yorumla
kedoom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bencede şfğxçxşöx Ama herkesi öyle öpüp ısırarak sevmem, sevgilim olsaydı hep ısırırdım.🙀 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tamam öpsün mıncırsın ama niye ısırıyor ya yemek miyim ben 🙄 1 0 Yorumla
Bakü4Samsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadece ben öyleyim , bende problem var sanıyordum. Rahatladım 🙂 0 0 Yorumla
drejkano27 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Isıracak memüklere sahip değilsen bunu isteme bence 0 0 Yorumla
deelfiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ohh çok şükür benle aynı düşünen biri jofpspfe 9 0 Yorumla
Meraklm Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 😄 ısırınca daha tatlı oluyor insan hıncını alıyor en azından severek 😂 0 0 Yorumla
Uras484 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Can yakıyor olabilirsin hafif nazik olmata fayda var 0 0 Yorumla
Emin3091 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Fotoğrafdaki gibi yapmak isterdim ama öyle birisi yok :) 0 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. En iyisini yapıyorum bende sendenim 3 0 Yorumla
Lady_Ayla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Isırınca, beni çıldırtıyor 2 0 Yorumla
DefneIşıll Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Öyle sevilsek yeterdi 2 1 Yorumla Yalindemir +1 yıl Çıkmadımı karşına kimse Yorumla
b0sv3r Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır yiğidim 🌹😄 0 0 Yorumla
IcârusV Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl senin niye tumblr kullandığını anladık sonunda :dd 0 0 Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Popodan ısırırsan olay farklı yerlere gider yalnız 0 0 Yorumla
Wranglers521 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Oda iyiymiş bulursun ısıracak çok var piyasada 0 0 Yorumla
sapyoerkek Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl dişim kamaştı ısırdım derdik önceden :)) 0 0 Yorumla
eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Evet, böyle salyaların yanaklarsan süzülecek 0 0 Yorumla
Akdenizgecesi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Isırmadan sevmek mi olurmus ya😂 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Aynen öyle ısırmak mıncırmak samimiyet göstergesi. 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben ısıranlardanım.. ✋🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen sevme ulan ayı 😂😂😂 0 2 Yorumla Mesya +1 yıl Tam olarak bunu söylüyorlar da ben kibarlaştırdım😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak birşey yok Sen evlenince nolacak bebeği falan öldürürsün. sonra haberler Mesya... çocuğunu severken öldürdü falan aman aman senden korkulur uzak dur lan benden sjjsjsjs Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Isıra ısıra seveceksin tabi 😂 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı ben gibisin sert severim bende... 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,5b cevap paylaştı. Vahşice sevmek de hoş değil 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,1b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Niye olsun ben salyasına maruz kalmak zorundamıyım?
Samimiyetsiz diyemem tercih meselesi ama ısırarak sevmek ve sevilmek kesinlikle tercihim hatta olmazsa olmazım, yalnız olmadığıma sevindim. 😊😉
Isırmanın dozunu ayarlayamazsan ertesi günden itibaren bir hafta kadar bir süreyle insanlar zor durumlarda kalabilir. Bunu da düşünmen gerekir.
Bencede şfğxçxşöx
Ama herkesi öyle öpüp ısırarak sevmem, sevgilim olsaydı hep ısırırdım.🙀
Tamam öpsün mıncırsın ama niye ısırıyor ya yemek miyim ben 🙄
Sadece ben öyleyim , bende problem var sanıyordum. Rahatladım 🙂
Isıracak memüklere sahip değilsen bunu isteme bence
Sevginin arşi alaya yükselmiş halidir isirarak sevmek.
Ohh çok şükür benle aynı düşünen biri jofpspfe
😄 ısırınca daha tatlı oluyor insan hıncını alıyor en azından severek 😂
Can yakıyor olabilirsin hafif nazik olmata fayda var
Fotoğrafdaki gibi yapmak isterdim ama öyle birisi yok :)
En iyisini yapıyorum bende sendenim
Isırınca, beni çıldırtıyor
Isırmadan bende bişey anlamıyorum 😄
Öyle sevilsek yeterdi
Çıkmadımı karşına kimse
Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır yiğidim 🌹😄
senin niye tumblr kullandığını anladık sonunda :dd
Popodan ısırırsan olay farklı yerlere gider yalnız
Oda iyiymiş bulursun ısıracak çok var piyasada
dişim kamaştı ısırdım derdik önceden :))
Evet, böyle salyaların yanaklarsan süzülecek
Isırmadan sevmek mi olurmus ya😂
Aynen öyle ısırmak mıncırmak samimiyet göstergesi.
Boş muhabbetsin biraz selametle
Ben ısıranlardanım.. ✋🏻
Yani sevgilime böyleyim de diğerlerine değil
Sen sevme ulan ayı 😂😂😂
Tam olarak bunu söylüyorlar da ben kibarlaştırdım😂
Yapacak birşey yok Sen evlenince nolacak bebeği falan öldürürsün. sonra haberler Mesya... çocuğunu severken öldürdü falan aman aman senden korkulur uzak dur lan benden sjjsjsjs
Yani kişiden kişiye değişir
#Hükümdar
Heryerini ısırma gören olur
Isıra ısıra seveceksin tabi 😂
Aynı ben gibisin sert severim bende...
Vahşice sevmek de hoş değil
herkesin sevme şekli farklı
O g. t ısırılmaz mı bee
Kesinlikle.
Tam benlik ya
Evet.
yuh yağniiğ😒