Benim moral, motivasyon gider, nasıl yapıyorsunuz bunu :D
1 ay
Benim moral, motivasyon gider, nasıl yapıyorsunuz bunu :D
Cevap
17Cevap
Özgüven özsefkat özsevgi cart Curt işte insan kendiyle barışık olmalı
tamamda tüm kusurların çıkar yani kıyafetliyken az çok kapanıyor
At ben yorumlayım moralin yerine getirim ya merek etme
Valla haklısın böyle düşününce. e çok güvenen arkadaş lar var demek
acaba shop yapan varmıdır sjsj
E dimi bak doğru vardır... bı kadının kendini öyle paylaşması itici degilmi.. ha kendi için çeker o başka
doğru aslında sevgilisine atsın direkt ya sjsj ben hesabımı açmıyorum çok manitayı kullanıyorum instagram gibi sjsj
İki kişi arasind sözel payalsim... gzuel tabi güven varsa
Ben foto bile çekilmiyorum bu korkudan halbuki millet ne tiple çekiliyor
yani foto işinde bende eskiden yoktum ama çekdikçe hangi kıayfet yakışır vs kendini tanımaya başlıyosun cesaret ettikçe daha iyi çıkabiliyo
ben aslında meraktan başladım bu işe biraz , hep merak ederdim bi filmde oynasam nasıl görünürüm falan diye , o yüzden dışarıdan görmek hoşuma gidiyor hele güzel çıktıysa
Fiziğine güvendikten sonra kötü çıkma şansımı var
bilmiyorum ya shop yapan falanda vardır kesin ama mesela kötü çıktı mentali nasıl toplayacaksın bence riskli ya çünkü kıyafetli foto gibi değilki ne kadar kusurun varsa dökülür
İşte fiziğine güvenmeyen zaten atmaz atanda 100 farklı şeklde bakarak emin olarak atıyor
atmak değilki çekmek bile cesaret istiyor bence
Yoo ben gayet çekiorum ama paylaşmam fiziğime güveniyorum baştan güvenmekle oluyo
bazı insanda kendini seviyo mesela bi kız çok zayıf atıyo ben onun fiziğini beğenmiyorum ama o beğeniyor ama o kadar zayıf olmak istemem ama o kendini seviyo bi şekilde ya da çok kilolu insanlar influencer olup boy boy foto çekiniyor bende normal fotoğrafım var ama o kadar kilolu halde çekinemezdim muhtemelen
İşte millet ne der diye değil ben nasıl istiyorum diye yaşarsan herşei seversin
Zevkler ve renkler tartışılmaz ben orta zayıflıkta birini severim isterim çok kilolu kadın istemem mesela
Bikiniyi nasil giyiyosunuz çok merak etmişimdir
ben vintage siyah mayo giyiyorum düz olandan
Boy kilo iyi mi
normal ama yeme bozukluğu geçmişim var baya, yani kötü falan çıksam geçmiş olsun
Kaç dedim
1.65 e 63 falan
Balık etlisin. Ölçüler ne
mezura ile ölçmedim
Cup ne?
85 jsjsjs
Öh eben. Cup ne c mi?
Bikinili o kadar insan görüyorum ki kötü olmuyor
Fizik iyise kötü çıkmaz asla 😃
Neden ki bidaha çekil
Fiziğin iyiyse çıkmaz yani boy kg n kaç
Fiziğin iyi mii ve bikiniyi göre de değişir normal mi açık mı
biraz göbek yaptım ne yalan söyleyeyim 5 kilo fazlam var ama onu versem yeterde artar
Boy kg n kaç ki ve tercih ettiğin bikini ne tarz tanga bikini falan mı normal mi
ya ben siyah mayo giyiyorum sjsj
Ahahshs oda iyi ya mayolu atarsın sende göğüslerin kaç beden peki ve kaç yaşındasın
Başka riskleri yok mu sence
varda ben atmadğım için düşünmek zorunda kalmadım açıkcası
Oluşturulan her şey delildir ve ne olacak bilemeyiz ben özel fotoğrafım çeksem yolda giderken bir şey olsa birinin eline geçse
ne delili olcakki
Kelime yanlış seçim olabilir ama başkasının eline geçebilir
instagrama atan biri bunu düşünmez ama üzerinde shop yapılabiliyor maalesef o zamanda alır tazminatı geçer ya
Rabbım seni korusun inşallah
Bikinili kötü cikmaz
görmeden yorum yapamam şimdi
Noldu kız anlat
Fizik önemli
Derde bakarmısın
Cekinmee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ne risklisi! Tamamen kendine güvenle alakalı bu durum biliyor musun? Eğer içine sinmeyen bir fotoğraf varsa, çekmesen de olur. Zaten modun düştüyse o gün deneme bile derim. ✨ Ama bence en önemlisi, fotoğraflarda değil de kendinde güzelliği görmek. Önemli olan o enerjiyi yakalamak! 💅💖